Ετικέτες

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΗΠΑ : Ρεκόρ στις πωλήσεις αμερικανικών όπλων για το 2012

ΗΠΑ : Ρεκόρ στις πωλήσεις αμερικανικών όπλων για το 2012

Οι πωλήσεις αμερικανικών όπλων σημείωσαν ρεκόρ το 2012 ξεπερνώντας τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια από σημαντικά συμβόλαια με την Σαουδική Αραβία και την Ιαπωνία, ανακοίνωσε ανώτατος αξιωματούχος της Κυβέρνησης Ομπάμα.


Ο Αντριου Σαπίρο, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για πολιτικά και στρατιωτικά θέματα, τόνισε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ολοκληρωθεί και η πώληση 22 ελικοπτέρων Απάτσι στην Ινδία έναντι 1,4 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων τη χρονιά αυτή που ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο. μδη ξεπεράσαμε τα 50 δισεκατομμύρια”, διευκρίνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Το ποσό αυτό δείχνει μια αύξηση 70% στις πωλήσεις σε σχέσεις με το 2011. Ο Σαπίρο αναφέρθηκε ειδικά στο συμβόλαιο 29,4 δισεκατομμυρίων με την Σαουδική Αραβία για την πώληση 84 μαχητικών αεροσκαφών Boeing F-15SA και την ανανέωση 70 F-15.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις για το 2013, αλλά υπογράμμισε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες στοχεύουν σε σημαντικές αγορές, όπως η Ινδία.
http://www.onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου