Ετικέτες

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

«Τούρκοι της Δ. Θράκης είναι αναπόσπαστο τμήμα του τουρκικού έθνους»

«Τούρκοι της Δ. Θράκης είναι αναπόσπαστο τμήμα του τουρκικού έθνους»

Πρωτοφανής η αθλιότητα εκείνων που οργανώνουν κάθε χρόνο τις τελετές μεταφοράς… χώματος από τον κήπο του τουρκικού προξενείου της Θεσσαλονίκης (της οικίας του Κεμάλ) στην Τουρκία για τις γιορτές στη μνήμη του. – Επικεφαλής της φετινής θλιβερής πορείας με τουρκικές σημαίες στα σύνορα ήταν οι γνωστοί τουρκοπράκτορες των οργανώσεων «Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» και από δίπλα φυσικά και ο αδιαφιλονίκητος πολιτικός παράγων της Ροδόπης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Χατζηοσμάν.

– Και το να ακούς τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Μ. Χαγκιούντερ να κάνει λόγο για τους «Τούρκους της Δυτικής Θράκης, που αγωνίζονται για δημοκρατία στη χώρα της υποτιθέμενης δημοκρατίας» και να διαλαλεί ότι οι «Τούρκοι της Δ. Θράκης είναι αναπόσπαστο τμήμα του τουρκικού έθνους» καθώς και το γνωστό σύνθημα του κεμαλισμού «Τι ευτυχία να είσαι Τούρκος...» δεν προκαλεί εντύπωση.

– Όσο για τον πρόεδρο της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ξεσάλωσε ο άνθρωπος, για να συγκινήσει προφανώς τον τούρκο πρόξενο αλλά και τον νομάρχη Αδριανούπολης. Τους διαβεβαίωσε από μικροφώνου ότι «οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι οι μόνιμοι φρουροί των εδαφών όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ και της Δυτικής Θράκης».

• Αλλά το να ακούς βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου να δηλώνει την περηφάνια του ως «Τούρκος της Δυτικής Θράκης», να παραδίδει το χώμα από το σπίτι του Κεμάλ και να εξυμνεί τον «τρανό ηγέτη Ατατούρκ, που μίλησε για ειρήνη και αδελφοσύνη...», την παραμονή μάλιστα της ημέρας συμπολιτών του…

http://www.paron.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου