Ετικέτες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αποκλειστικό : OI S- 300 θα κάνουν βολή στην Κρ ήτη πριν τον καιρό του Πολέμου !

Αποκλειστικό : OI S- 300 θα κάνουν βολή στην Κρ ήτη πριν τον καιρό του Πολέμου !

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 9, 2012

images.jpg
s300pmu21.jpg Τι έγινε ρε παίδες των βορείων προαστίων με τις Πόρσε και τις δήθεν αναλύσεις ; Κλάμα έμαθα και γκρίνια παίζει στα καφέ πέριξ του Πενταγώνου …
Τώρα πέσαμε στα σκληρά και κάποιοι ανακάλυψαν σκουριά στα αποβατικά στο ύψος της άγκυρας των αποβατικών του ναυτικού μας!
Παλικάρια αποβατικά είναι όχι κότερα Μυκόνου ,Ύδρας και Σπετσών !! Ήρεμα παίδες Η αλήθεια είναι ότι σας την έφερε ο Σαλονικιός με τα άρματα και σας έτσουξε !
Κλαίνε Γερμανοί και Ρώσοι, κλαίει και η Ρωμιοσύνη των ΄΄βολεμένων΄΄ για την χαμένη μίζα των ξεφλουδισμένων Γερμανικών αρμάτων και των ΡώσικωνBP-3

Στα Σοβαρά τώρα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση πριν τον καιρό του Πολέμου οι S-300 θα κάνουν βολή στην Κρήτη που κα χτυπάνε τον κώλο τους κάτω μερικοί μερικοί !
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος απέδειξε ότι έχει τσαγανό και ενώ εδώ τα παιδάκια με τις Πόρσε και τα καμπριολέ έπαιζαν στα ζάρια τις μίζες και μοίραζαν θέσεις και (τα αρ@@@@α…του Καράμπελα και το μ@@@ι της Χάιδως )!
Προχωρώντας λοιπόν ένα βήμα παραπέρα όλα είναι έτοιμα από πλευράς εντολών υπουργείου και δυνάμεων για άμεση βολή των S-300 και μάλιστα από ότι μάθαμε λύθηκαν και τα τελευταία προβλήματα !
Την πίκρα μερικών εκτός βέβαια των Τούρκων θα ήθελα να δώ φάτσα τους από ορισμένους στο χώρο των αμυντικών αναλύσεων και όχι μόνο, όταν οι S-300 θα μπουν σε τακτική τροχιά τούτο το Καλοκαίρι παίδες !
Πολλοί επένδυσαν στους S-300 αλλά από ότι φαίνεται πρίν τα μελτέμια όλα θα είναι έτοιμα και μάλιστα υπάρχει σχέδιο έτοιμο για βολή ενός άλλου μεγάλου όπλου των Ενόπλων Δυνάμεων !!
Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με νεότερα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου