Ετικέτες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ "ΔΩΡΑ"

Με πρόσφατο βούλευμα τα αθωωμένα παιδιά της Ζήμενς με αμέτρητο άχρηστο ηλεκτρονικό υλικό σε Ολυμπιακά έργα κλπ, ξεσπαθώνουν για ένα εμπόριο και Μνημονιακής υφής. Αντί να έχουν την στοιχειώδη ντροπή που ακόμη και η Ζιμπάμπουε πήρε αποζημειώσεις για τις απάτες της ζήμενς.
Το γνωστής ποιότητας εμπόριό τους σε πολύ κρίσιμους τομείς όπως η ασφάλεια της χώρας βρίθει από απάτες όπως τα υποβρύχια που γέρνανε, τώρα δεν γέρνουν βέβαια αλλά για να μην γέρνουν μπήκαν τόνοι τσιμέντου μειώνοντας την επιχειρησιακή ταχύτητά τους.
Τα άρματα ράγιζαν εξ υπ αρχής στους πυργίσκους τους και για πόσα χρόνια ήταν χωρίς βλήματα. Τώρα οι ΗΠΑ χάρισαν χίλια άρματα στην χώρα μας για να φυλάμε τους γεμάτους αρχαία κλοπιμαία από τον πολιτισμό μας Ούννους , μάλιστα είχαν το απύθμενο θράσος και κάνανε και διαμαρτυρίες και από πάνω για τα τζάμπα συμμαχικά ΝΑΤΟΙΚΑ άρματα γιατί έχουν μιζαδόρους παντού,
αυτοί οι ισχυροί της Ευρωπαϊκής αποδιοργανωμένης ( Ενώσεως!!! ).
Αυτά τα γερμανικά (ποιοτικά) εμπορεύματα χωρίς το επί διετίας απεχθές μνημόνιο, που χωρίς καν ούτε δυνατότητα συμψηφισμού με προηγούμενες οφειλές, μας βοήθησαν με τόσο αποτελεσματικό τρόπο που μόλις τελειώνει η μία συμφωνία ανακοινώνουν την αναποτελεσματικότητά της με προαγγελίες για νέα κατοχικού τύπου συμφωνητικά με τους εδώ εκπροσώπους μας οι οποίοι δεν είχαν υποσχεθεί προεκλογικά απολύτως τίποτα σχετικό . Για να διαφέρουν στα κόλπα τρέμουν αν και έχουν υποχείρια τα ΜΜΕ μια παραδειγματικά μνημονιακή χώρα η οποία έριξε εκλογικά τον προδότη για τις συμφωνίες του κυβερνήτη της, ακύρωσαν τα επαίσχυντα και τώρα είναι υπόδικος.. Εμείς όμως δεν έχουμε υπόδικους αλλά κατάδικους 173 βουλευτές ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ που τώρα με νέους συνενόχους ΝΔ φθάσανε τους 213 υπό εκτέλεση σε όποια νέα Βουλή. Απλά μας κυβερνούν κατάδικοι για εσχάτη προδοσία και το άκρως περίεργο είναι ότι η απαράδεκτη έως αυτοκτονική αυτή ανοχή ή ορθότερα συνενοχή συνεχίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, δίνοντας λαβή για τέτοιες απεχθείς ή ιστορικά παλαβές ανακοινώσεις .
Η ιστορία που γράφθηκε ιδίως με ηρωικό αίμα δεν μπορεί να παραγραφεί διότι είναι πασίγνωστο ότι δεν παραγράφεται ιδίως ούτε από ελληνόφονους συνενόχους του 4ου Ραιχ που θεωρούν κηρύσσοντας τα πάντα εμπορεύσιμα.
Αριστόβουλος
 Στην Γερμανική Πρεσβεία την Παρασκευή 6-4ου στην Διαμαρτυρία για τις οφειλές ήταν Έλληνας ένστολος ταξίαρχος της Αστυνομίας με πλήθη οργάνων τάξης για να αντιμετωπίσει τα Ηρωικά Γεροντάκια του Εθνικού Συμβουλίου, και λίγους διαδηλωτές την ημέρα μνήμης της εισβολής των Γερμανών. Έφυγε μάλιστα τελευταίος από την σιδηρόφρακτη γεμάτη ανήσυχες μνήμες και καταγραφές πρεσβεία τους.

ΕΦΗΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου