Ετικέτες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Στρατηγός Μάτις: Δύσκολη η συριακή αεράμυνα-Ο Συριακός Ηλεκτρονικός Στρατός επιτίθεται


ΤΕΤΆΡΤΗ, 7 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012

Στρατηγός Μάτις: Δύσκολη η συριακή αεράμυνα-Ο Συριακός Ηλεκτρονικός Στρατός επιτίθεται

undefined
Κατά τη διάρκεια κατάθεσής του στο Κογκρέσο, ο Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγός Πεζοναυτών Τζέιμς Μάτις, δήλωσε ότι, η εξελιγμένη αεράμυνα της Συρίας με ρωσικά συστήματα, δίνει στη Συρία τη δυνατότητα να καθιστά δυσκολότερη την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων.

Λεπτομέρειες για τις πιθανές επιχειρήσεις δεν έδωσε στη δημοσιότητα, αλλά διευκρίνησε ότι στην περίπτωση της Συρίας, θα χρειαστούν περισσότερη προσπάθεια για τη δημιουργία περιοχών ασφαλείας, όπου θα μπορούσε να γίνει η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.
http://www.defence-point.gr/news/?p=39720

Ο Συριακός Ηλεκτρονικός Στρατός επιτίθεται



undefined


«Ο Συριακός Ηλεκτρονικός Στρατός» (ΣΗΣ) άρχισε δραστήριο πληροφοριακό πόλεμο εναντίον των εχθρών της Συρίας στο Διαδίκτυο, ανακοίνωσε υπό συνθήκες ανωνυμίας ένας από τους επικεφαλής του.
«Σε ολόκληρη τη χώρα στις γραμμές εντάσσονται 200-250 χιλιάδες άνθρωποι. Όλοι μας υποστηρίζουμε την πολιτική του Μπασάρ Άσαντ και διεξάγουμε πληροφοριακές αντεπιθέσεις σε δυτικές ιστοσελίδες, οι οποίες γράφουν αναλήθειες για την κατάσταση στη Συρία», δήλωσε ο ανώνυμος μαχητής.Οι πολεμιστές του στρατού δημοσιεύουν ενημερωτικά μηνύματα στο Twitter, το Fаcebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Πέραν αυτών ο ΣΗΣ έχει ειδικές «ομάδες εφόδου», οι οποίες πραγματοποιούν επιθέσεις σε εχθρικές ιστοσελίδες, όχι όμως για την καταστροφή τους, αλλά ώστε να αντικατασταθούν οι ψευδείς ανακοινώσεις από αληθείς. «Δεν καταστρέφουμε τις ιστοσελίδες, αλλά τις διορθώνουμε», είπε εκπρόσωπος του ΣΗΣ.
Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του ΣΗΣ οι μαχητές του ήδη διείσδυσαν και προφανώς διόρθωσαν τις ιστοσελίδες των προέδρων ΗΠΑ και Γαλλίας, την ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, του ηγέτη της συριακής αντιπολίτευσης και άλλες.http://greek.ruvr.ru/2012_03_07/67836390/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου