Ετικέτες

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Οι πραγματικοί ΝΑΖΙ ζουν και βασιλεύουν στην Τουρκία. Το κράτος γκρέμισε χθες κοιμητηριακό ναό των Αρμενίων!



ΣΆΒΒΑΤΟ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012

Οι πραγματικοί ΝΑΖΙ ζουν και βασιλεύουν στην Τουρκία. Το κράτος γκρέμισε χθες κοιμητηριακό ναό των Αρμενίων!

Οι Τούρκοι δεν τους αφήνουν ήσυχους ούτε νεκρούς και συνεχίζουν τη Γενοκτονία!
undefined
Ό,τι απέμεινε από τον κοιμητηριακό ναό των Αρμενίων στη Μαλάτεια, μετά την επιδρομή των βαρβάρων του Δήμου
Τελικά, όσο δεν ξεριζώνεται η νοοτροπία της γενοκτονίας και του ρατσιστικού-θρησκευτικού φασισμού στην Τουρκία, τα φαινόμενα βίας και βαρβαρότητας στη γειτονική χώρα θα αναπαράγονται συνεχώς και οι λαοί που ζουν στην Τουρκία, μαζί με τους γειτονικούς λαούς, θα είναι πάντα τα θέματα αυτής της βαρβαρότητας.
Τελευταίο παράδειγμα, εκτός από τις λυσσασμένες προσπάθειες που καταβάλλει κράτος και κοινωνία να υπερασπιστεί το έγκλημα της Γενοκτονία εναντίον των Αρμενίων, το γκρέμισμα από τα συνεργεία του Δήμου Μαλάτειας ενός κοιμητηριακού ναού που ανοικοδομείται στο νεκροταφείο της πόλης αυτής, της Μελιτινής του Βυζαντίου, στους δρόμους της οποίας χύθηκαν ποταμοί αίματος Χριστιανών στη διάρκεια της ιστορίας.
undefined
Ο κοιμητηριακός ναός των Αρμενίων που γκρέμισαν τα συνεργεία του Δήμου Μαλάτειας
Χθες, τα συνεργεία του Δήμου Μαλάτειας, γκρέμισαν τον κοιμητηριακό ναό που ανοικοδομείται στο αρμενικό νεκροταφείο της συνοικίας Κίλτεπε (Kiltepe), στη Μαλάτεια. Πρόκειται για κτίσμα το οποίο θα χρησιμοποιούνταν για τελετές και θα στέγαζε ταυτόχρονα και τον Αρμένιο φύλακα των τάφων, αφού ελάχιστοι είναι οι Αρμένοι που κατοικούν πλέον στη Μαλάτεια, που άλλοτε ήταν μια καθαρά αρμενική πόλη.
 Το κτίσμα, δωρεά του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αρμενίων Μαλάτειας (Malatyalı Hayırsever Ermeniler Derneği, HAYDER), που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, αποτελούσε ανοικοδόμημα παλιού γκρεμισμένου κτίσματος, που στοίχισε 110 χιλιάδες λίρες Τουρκίας (50 χιλιάδες ευρώ), δωρεά του ως άνω συλλόγου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Malatya Haber, που αναδημοσίευσε η εφημερίδα Ραντικάλ, ο κοιμητηριακός ναός γκρεμίστηκε κατόπιν πίεσης της κοινωνίας της Μαλάτειας, μετά το θόρυβο που ξεκίνησε στην Τουρκία λόγω της ψηφοφορίας στη γαλλική Γερουσία, όπου ψηφίστηκε νόμος που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων.
Μην ψάξει κανείς να βρει αν φταίει η κοινωνία, η κυβέρνηση ή το κράτος. Το έχουμε ξαναγράψει. Στην Τουρκία η βάρβαρη φασιστική νοοτροπία είναι πλέον μέρος του συστήματος, είναι δομική, συστημική, και επηρεάζει και την κοινωνία και την κυβέρνηση και το κράτος. Δεν έχει σημασία από που ξεκινά η σπίθα, μπορεί να ξεκινήσει από οπουδήποτε. Αρκεί όμως να ξεκινήσει και τότε αλληλοεπηρεάζονται φορείς και παράγοντες, με καταστροφικά αποτελέσματα για εκείνους που βρίσκονται στο στόχαστρο της τουρκικής βαρβαρότητας.
Τελικά, είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να λύσει η ίδια η τουρκική κοινωνία, σε συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα, όταν αυτή πάψει να πριμοδοτεί συστηματικά το φασισμό, όπως γίνεται τώρα με την κυβέρνηση Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου