Ετικέτες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΘΕΣΕΙΣ-ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΘΕΣΕΙΣ-ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 17, 2012
Γράφει η Αντιγόνη Σ.
ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΩΝ, Ο ΣΤΑΘΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ enikos.gr ΔΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝ-ΛΙΑΝ-ΛΙΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΥΓΕ  ΣΤΑΘΗ
ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ 7.ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ: 

«Θέσεις-όπλα για να στηριχθεί από εύρος δυνάμεων που να εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού η σύνθεση μιας πολιτικής σωτηρίας του λαού και της πατρίδας υπάρχουν:
α) Η στάση πληρωμών για εύλογο διάστημα. Οπως έκανε η Γερμανία το 1950. Προβλέπεται και από το Διεθνές Δίκαιο: «Τα κράτη υποχρεούνται να προστατεύουν τους πολίτες τους πρώτα απ’ όλα καθώς και τη λειτουργία τους (καταβολή μισθών, σχολεία, υγεία, άμυνα κ.τ.λ.) έναντι οποιουδήποτε πιστωτή».
β) Η εξέταση της νομιμότητας του χρέους. Από Διεθνή Επιτροπή, όπως έκαναν ο Ισημερινός κι άλλες χώρες. Παραπομπή όσων μας υπερχρέωσαν σκοπίμως και δολίως στο Ειδικό Δικαστήριο. Εδώ και τώρα.
γ) Απαίτηση έναρξης καταβολών από τη Γερμανία των Πολεμικών Επανορθώσεων, που η ίδια έχει αναγνωρίσει με Συνθήκες από το 1946.
δ) Σταμάτημα εδώ και τώρα όλων των εκβιασμών, με τη χρήση όλων των εθνικών πόρων. Ακόμα και με εθνικόν έρανο. Ανασυγκρότηση του κράτους με σταμάτημα της σπατάλης και σύλληψη της φοροδιαφυγής. Καταφυγή στο απέραντο απόθεμα φιλότιμου των Ελλήνων, όταν δουν τη Δικαιοσύνη να απονέμεται.
ε) Ανάπτυξη. Αμεση σύνδεση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής με τον τουρισμό. Ενίσχυση του επιχειρείν. Αποκατάσταση της Εργασίας στο στάτους που είχε πριν από το Μνημόνιο (Συλλογικές Συμβάσεις, Ασφαλιστικό, όλα). Ολα! Πίσω στην Αξιοπρέπεια εδώ και τώρα. Κρατικοποίηση των Τραπεζών. Δημιουργία Λαϊκής Τράπεζας με χαμηλότοκα μικροδάνεια για όλους.
στ) Παραμονή στο ευρώ με τους δικούς μας όρους. Ή έξοδος από το ευρώ με τους δικούς μας όρους.
ζ) και τελευταίο (πλην όμως πρώτο) Επανατοποθέτηση της Ελλάδας στη γεωπολιτική σκακιέρα με όρους ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους. Αξιοποίηση των φυσικών μας συμμάχων, όπως η Ρωσία, ισότιμες σχέσεις με τους βάσει Συνθηκών εταίρους μας. Αξιοποίηση με στρατηγική διασφάλιση του φυσικού πλούτου της χώρας.»
ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ «ΕΛΛΗΝΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου