Ετικέτες

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Συντριπτικό χτύπημα της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά του PKK.


Συντριπτικό χτύπημα της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά του PKK.

undefined
Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας είχαν σαν στόχο βάσεις του PKK στο Ιρακινό Κουρδιστάν.Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία κατάφερε συντριπτικό χτύπημα στην Κουρδική Οργάνωση με τις εξόδους των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών απο την 17η Αυγούστου μέχρι σήμερα. 250 ζώα βρήκαν τον θάνατο απο τους βομβαρδισμούς (η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας)

11 σχόλια:


Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...
Φανταστείτε να γίνει Ελληνοτουρκικός πόλεμος πόσα κοπάδια θα μας αφανίσουν οι αλήτες. Ακρίτα Μάλλον ο στόχος των Τούρκων ήταν τα φιλοζωικά σου αισθήματα.
Anaconda είπε...
Ντροπή σας να κοροϊδεύετε τους πιλότους που μπερδεύτηκαν από τα εξελιγμένα συστήματα εξομοίωσης θερμικού ίχνους Τ-90 που ήταν ενσωματωμένα στα τσοκάνια του λαιμού των εν λόγω ζωντανών! Μα δεν καταλαβαίνετε τίποτα από τις δυσκολίες των εξελιγμένων μεθόδων πολέμου τελικά!
Ακρίτας είπε...
H Tουρκία -πιστή στο παρελθόν της- ασκεί πολιτική εκτόπισης και γενοκτονίας του Κουρδικού Λαού. http://en.firatnews.com/index.php?rupel=article&nuceID=3117 Kαταγράφονται αναλυτικά οι "επιτυχίες" των στοχευμένων επιθέσεων της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας
Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...
Ακρίτα Είναι αυτό που λένε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Λίγα είναι τα ψωμιά τους,ήρθε η ώρα να πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει,και είναι πολλά.
ΦΟΒΟΣ είπε...
Επεξήγηση είδησης: Δεν είχαμε που να τις ρίξουμε (τις βόμβες) και επειδή οι προηγούμενοι βομβάρδισαν το μαντρί και βγήκαν τα πρόβατα εμείς βομβαρδίζουμε τα πρόβατα να ολοκληρώσουμε την αποστολή. Τώρα σκεφτείτε ψυχολογία για έναν από αυτούς τους πιλότους αν λάβει εντολή να πάει να βομβαρδίσει ελληνικό νησί όταν ξέρει πως με το που σηκωθεί το περιμένει Έλλην Κέρβερος με ικανότητες Ικάρου. "Που πας βρε γατάκι;;;;" Έρχεται η ώρα να μετρήσουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος κύριοι.......
ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ είπε...
Έχουν σκοτωθεί 250 Τούρκοι φαντάροι από τις 17 Αυγούστου μέχρι σήμερα; Ακρίτα, είναι διασταυρωμένη η πληροφορία;
Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...
Πάντως ότι καταστροφή γίνετε, αφ΄ ενός τα χρέη παραμένουν από την άλλη δημιουργεί μελλοντική αύξηση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος, οι ιδιώτες τραπεζίτες κόβουν χαρτάκια τα καταγράφουν στα τεφτέρια τους τα δανείζουν στο δεκαπλάσιο και η μισή και πλέον εργασία του καθενός, αποδίδει λογιστικά κέρδη στα μπακαλοτέφτερα που με τη σειρά τους οι ιδιώτες τραπεζίτες αυτό τους τον αέρα τον ανταλλάσσουν με συμβόλαια ομαδικής υποτέλειας, κι κάθε "ειδήμονας στρατηγός", ή πιγκουίνος ή ανακόντα ή φόβος κ.τ.λ., ταυτίζοντας εαυτόν με τον επιβήτορα των νεκρών αισθάνεται το υπέρμετρο μεγαλείο τις μικρότητας του.
Anaconda είπε...
κύριε Αθανασιάδη, σας παρακαλώ να προσέχετε το περιεχόμενο των σχολίων μου πριν εκφέρετε την όποια άποψη έχετε το κάθε δικαίωμα δημοκρατικά να εκφέρετε. Νομίζω ότι έχω προσδιορίσει όχι μόνο τη σχεδιαστική αδυναμία του συστήματος που αναφέρετε σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά έχω αναλάβει το βάρος να γίνω εξαιρετικά σαφής για την εξειδίκευση αυτής της προσέγγισης στην Ελλάδα, και μάλιστα να γίνω αναλυτικός και ως προς την πηγή και ως προς απτές δράσεις. Δεδομένου ότι δεν είμαι με κανένα απολύτως τρόπο εκπρόσωπος οιασδήποτε πτυχής του Ελληνικού κράτους, αυτό το έκανα αμιγώς προς εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος. Δεν ζήτησα να μου καταθέσετε στεφάνι για τον κίνδυνο, όχι ακόμα τουλάχιστον, αλλά έχω την ταπεινή γνώμη πως λίγος σεβασμός, απότοκο της συνειδητοποίησης της μικρότητας της φιλολογίας σε σύγκριση με την παραγωγή ρεαλιστικών λύσεων, δεν βλάπτει.
ΦΟΒΟΣ είπε...
χα χα καλό.... ... και ενώ όλα αυτά που περιγράφεται αξιότιμε κύριε Αθανασιάδη συμβαίνουν, ναι όντως το έχουν εντοπίσει αρκετοί ακόμα, και έχουν αναδειχθεί και από τον ιστοχώρο αυτόν εσείς επιλέγετε να παρέμβετε σε ένα άρθρο με εντελώς άσχετο θέμα, να επαναλάβετε το αποτέλεσμα της παρατήρησης σας και μην προσφέρετε το παραμικρό. Ούτε καν πρόταση για ένα καλύτερο μέλλον, ούτε άποψη ούτε μια καινούρια πληροφορία. Όχι ότι είστε υποχρεωμένος να το κάνετε αλλά η τοποθέτηση σας δίνει την εντύπωση πως δεν είχατε τι να κάνετε επιλέξατε να ανοίξετε το συγκεκριμένο άρθρο και επιλέξατε να "γκρινιάξετε" ανούσια, στείρα και μονότονα για το τι συμβαίνει στο παγκόσμιο κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι τα τελευταία 150 έτη. Τέλος ως εκπρόσωπος όλων των ανθρώπων εδώ μέσα οι οποίοι επέλεξαν να σχολιάσουν-ασχοληθούν με κάτι το οποίο κρίνετε "εκτός τόπου και χρόνου" σας ζητώ συγνώμη που καταναλώνουμε τον χρόνο σας...... Πάντα φιλικά.......
koinos nous είπε...
«Νομίζω ότι έχω προσδιορίσει όχι μόνο τη σχεδιαστική αδυναμία του συστήματος[...]» Που; πότε; κανένα λίνκ; (γμτ... έχω χάσει επεισόδια)
akomaedw είπε...
Γελάτε αλλά όταν κόψει η λόρδα τους PKKάδες που χάσανε τα ζωντανά θα δείτε τι έχει να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου