Ετικέτες

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

"A CUI BONNO" MONSIEUR GUY? (ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ)





ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ είπε...
Γειά σου ρε μάγκα Κριστιάν και χίλια εύγε για την πολύ εύστοχη ανάρτησή σου. Προσέξτε ρε παιδιά τι μάς είπε ο νεοφιλελεύθερος:

"Το ελληνικό κράτος είναι μια εφεύρεση των ευρωπαϊκών δυνάμεων"


"...δεν υπάρχει συνέχεια μεταξύ του ελληνιστικού πολιτισμού και της σύγχρονης Ελλάδας"

"Οι Έλληνες αυτοί, στην αλήθεια, ήταν μια χριστιανική φυλή μεταξύ πολλών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία"

"...ορισμένοι Ευρωπαίοι επέμειναν με κάθε τίμημα ότι οι Έλληνες (Grecs) ήταν Έλληνες (Hellènes)"

"...στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάδα εισήλθε το 1981, από το Βαλερύ Ζισκάρ Ντεστέν (Valery Giscard d'Estaing), ένα μεγάλο αναγνώστη του Σατωμπριάν. «Η Ελλάδα, δήλωσε, είναι το λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, οι ιδρυτές της Ευρώπης έχουν ιστορικό χρέος προς αυτήν»"

"...τα εκατομμύρια (sicτων πολιτών, που αναγκάζονται να μιλούν την Ελληνική γλώσσα, τις πολιτιστικές μειονότητες των οποίων η νομιμότητα αμφισβητείται, ενώ είναι αλβανικής η τουρκικής καταγωγής!"

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί η ταυτότητά μας, ο πολιτισμός μας, η ιστορία μας, ακόμα και τα κρανία μας και το DNA μας συνιστούν χωροχρονικό στρατηγικό βάθος απείρως μεγαλύτερο από τα ιδεολογήματα τού (κάθε) Φαλμεράυερ και τού (κάθε) Νταβούτογλου; Κι αν κάποιοι φίλοι μέσα εδώ δυσανασχετούν γιατί εν μέσω κρίσης επιμένουμε να ασχολούμαστε με αυτά τα ζητήματα:
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_9695.html
(πες το ρε anaconda: "infognomon=manual, τέλος)",
οι ισχυρισμοί τού κύριου Γκυ Σορμάν ελπίζω να τούς βοηθάνε να συνειδητοποιήσουν τογιατί.

Όποιοι έχουν οποιουδήποτε είδους βλέψεις (γεωπολιτικές, στρατηγικές, ενεργειακές, οικονομικές κλπ) σ' αυτό εδώ το οικόπεδο, ένα άγχος και ένα καημό έχουν: πώς θα μάς χώσουν σφήνες α-συνέχειας για να μάς αποκόψουν από τις ρίζες μας και να αμφισβητήσουν την ελληνικότητά μας. Γιατί αν ποτέ το καταφέρουν αυτό, τότε αυτομάτως απονομιμοποιούν όλα τα δικαιώματά μας σ' αυτό τον τόπο και ανοίγουν το κουτί τής Πανδώρας. Όποιος γουστάρει, μετά μάς κάνει κλωτσοσκούφι.

Και για να το πετύχουν αυτό, το παλεύουν από όλες τις πιθανές και απίθανες κατευθύνσεις: μέσω Σλάβων και Αλβανών (Φαλμεράυερ), μέσω Τουρκιάς (νεοφιλελεύθεροι + δήθεν "προοδευτικοί"), μέσω "Ρωμανίας" (αλλά με διαγραφή τού όρου Έλληνας), μέσω Αφρικής ("Μαύρη Αθηνά", Μάρτιν Μπερνάλ και ΣΙΑ) κλπ. Ντου από παντού κι ότι κάτσει. Αλλά ο τελικός σκοπός είναι μόνο ένας: Να μάς επιβάλουν (με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα όλοι τους!) ότι είμαστε οτιδήποτε άλλο (Σλάβοι, Αλβανοί, Τούρκοι, Ρωμαίοι, Καζαμπούμπου) αλλά όχι Έλληνες.

Νομίζουν ότι η κρίση θα μάς θολώσει το μυαλό και επομένως "βάλτε τώρα που γυρίζει". Αγνοούν ότι είμαστε πεισματάρηδες και απρόβλεπτοι και εκεί που νομίζουν ότι μάς γονάτισαν, εμείς (ιδιαίτερα στα δύσκολα) επιζητούμε και γραπωνόμαστε από τις σταθερέςμας. Και ότι η απάντηση που για άλλη μια φορά θα πάρουν είναι μία, η γνωστή: "Όχι, δεν πουλάμε και τώρα μπορείτε να πά' ν' αγαπηθείτε (μεταξύ σας, γιατί εμείς δεν σάς αγαπάμε)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου