Ετικέτες

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Περι ανιστορητου (Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη)



Απόσπασμα άρθρου:
"Το γεγονός ότι πλακώσαν τα χακεράκια στον τοίχο σου, σου κλέψανε τους κωδικούς με αποτέλεσμα να σε βρίζει χυδαία ο κάθε πικραμένος κι εσύ να μην μπορείς να απαντήσεις – ε, ΑΥΤΟ εγώ το θεωρώ τον άκρατο φασισμό. Και μέχρι το Σάββατο που μπήκα τελευταία φορά, είδα ακόμα την ίδια κατάσταση. Όλοι μαζί να λιθοβολούν έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να απαντήσει! Εδώ, ναι, μαζί σου, Πέτρο!"

Απόσπασμα σχολίου κυρίου Πάνου Σοροπίδη:
"A, να ρωτήσω επίσης την αγαπητή Έλενα Ακρίτα πως αν θεωρεί άκρατο φασισμό(και δικαίως κατ εμέ) όσους βρίζουν χυδαία τον ανήμπορο, όπως λέει να απαντήσει στις κατηγορίες Τατσόπουλο, να μας πει τι θεωρεί πως είναι όταν περιβεβλημμένος μάλιστα τον μανδύα του επιστήμονα αποδίδεις δημοσίως ιδιότητες, ιδιοτροπίες και ο,τιδήποτε άλλο σε πρόσωπα τα οποία απλώς δεν πρόκειται να σου απαντήσουν καθώς βιολογικοί λόγοι δεν τους το επιτρέπουν;"

Κύριε Σοροπίδη τα είπατα όλα.
Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν όντως φασισμός αυτό που έπαθε. Με το συγκεκριμένο κύριο όμως δεν είναι. Να μάθουν κάποιοι κύριοι και κυρίες να μην κάνουν "αστεία" με ιερά πράγματα γιατί κάποιοι τους αλλάζουν τα φώτα.
Όπως δεν μπόρεσε να απαντήσει ο Κολοκοτρώνης από εκεί που βρίσκεται έτσι να μην απαντήσει κι αυτός. Άλλωστε ο κύριος αυτός ζει και μπορεί να βγάλει ανακοίνωση. Δεν έχει ανάγκη τόσο το facebook για να απαντήσει.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μερικές φορές. Την επόμενη φορά θα σκεφτούν κάποιοι πριν κάνουν "αστεία" για ιερά πρόσωπα και πράγματα του ΈΘνους των Ελλήνων. Έλεος δηλ, ούτε τον δείρανε, ούτε τον δολοφονήσανε. Ένα μάθημα του έδωσαν απλώς.
Ούτε θα βγει τίποτα αν βάλει τη Δίωξη να ψάξει. Έχω την αίσθηση ότι το/τα Pc θα το/τα βρουν αν ψάξουν τα ηλεκτρονικά ίχνη αλλά όχι και τα άτομα. Με λίγα λόγια δεν θα "δέσει" ο φάκελος της υπόθεσης και θα μπει στο αρχείο. Εκτός αν πιστεύει ότι οι χάκερ κάνανε τη δουλειά από τα δικά τους Pc...
Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ζητήσει ένα συγνώμη για την μ@Λ που είπε και τέλος. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου