Ετικέτες

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Παιδεραστία



Clipboard01georgiΣυνταρακτική αποκάλυψη από το HOTDOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα: Το έγκυρο περιοδικό αποκαλύπτει ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης συνελήφθη για παιδεραστία!
 Το, πάντα έγκριτο και εξειδικευμένο σε μεγάλες αποκαλύψεις, περιοδικό HOTDOC του δημοσιογράφου-ερευνητή, Κώστα Βαξεβάνη θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα με ένα πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό.

Σύμφωνα, πάντα, με το HOT DOC, ο Νίκος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής της ΝΔ, νυν στέλεχος του κόμματος και στενός συνεργάτης του νέου προέδρου, Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης συνελήφθη για παιδεραστία!
Η σύλληψη, σύμφωνα με το  HOT DOC έγινε όταν ο Νίκος Γεωργιάδης υπηρετούσε ως σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας αλλά δεν κινήθηκε καμία νομική διαδικασία από τις αρχές της χώρας καθώς ο κ.Γεωργιάδης είχε κάνει χρήση του διπλωματικού του διαβατηρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναφέρει το koutipandoras.gr, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.
Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.
Κατά την έρευνα της αστυνομίας, ο Γεωργιάδης παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 συνελήφθη από αστυνομικούς αναφέρει το Hot Doc που αποκαλύπτει πως ο Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.
Η εισαγγελία της Μολδαβίας ωστόσο δεν απαίτησε την δίωξή του όταν έπαψε να έχει ασυλία αλλά έκλεισε τον φάκελό του. Όταν στη συνέχεια τα θύματα έκαναν αίτημα για την δίωξή του, ο Γεωργιάδης διά του συνηγόρου του στη Μολδαβία ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος, αναφέρει το ρεπορτάζ.
Το θέμα Γεωργιάδη (αν και ο ίδιος δεν κατονομάζεται) περιγράφεται ως σκανδαλώδης περίπτωση κάλυψης παιδοφιλίας, από τη μολδαβική κυβέρνηση, στην ετήσια έκθεση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μολδαβία.
Ενδεικτικό είναι και το εισαγωγικό σημείωμα της έρευνας από το περιοδικό Hot Doc: «Στις 30 Νοεμβρίου 2010, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης είχε προσαχθεί από τις μολδαβικές αρχές ως μέλος ενός κυκλώματος παιδοφίλων, που κακοποιούσε ανήλικα παιδιά. Τα παιδιά πληρώνονταν για την ικανοποίηση των ορέξεων του Γεωργιάδη για μερικά ευρώ, όπως καταγγέλουν οι δικηγόροι τους, για να υποστούν αυτό που περιγράφουν στις καταθέσεις τους στην αστυνομία αλλά και τις συνεντεύξεις ως «πολύ σκληρό σεξ» («very hard sex»).
Aυτή η προσωπικότητα του Γεωργιάδη δεν έχει καμία σχέση με τη μιντιακή του εικόνα στην Ελλάδα στην οποία εμφανίζεται ευαίσθητος, να παίζει πιάνο, να αγαπάει τη τζαζ μουσική και να είναι αφιερωμένος σε κοινωνικό έργο. Σκιαγραφείται ως ένας σκληρός βιαστής, που έσερνε στο κρεβάτι του και το μαρτύριο ανήλικα παιδιά με αντάλλαγμα μερικά ευρώ.
Μετά τη σύλληψη στο Κισινάου της Μολδαβίας, ο Νίκος Γεωργιάδης επέδειξε το διπλωματικό του διαβατήριο αφού υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της ΕΕ, και απόλαυσε την ασυλία του, ενώ υπήρξε ένα βρώμικο παρασκήνιο ώστε να μη φτάσει ποτέ η υπόθεση στην Ελλάδα. Τον τελευταίο μήνα, ο Γεωργιάδης εμφανίζεται ως ο επικοινωνιακός στρατηγός του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο φέρεται να οδήγησε στη νίκη. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι εφημερίδες έχουν ανακοινώσει πως ο Γεωργιάδης ανέλαβε νέος γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού στο κόμμα. Ποιος ξέρει, ίσως κάποτε τον δούμε και υπουργό Παιδείας»
https://www.toxwni.gr/ellada/item/91113-hot-doc-synelifthi-gia-paiderastia-to-deksi-xeri-tou-mitsotaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου