Ετικέτες

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Επίσημη συγγνώμη από τον Κλάρκσον



550af6cf8c600

Επίσημη συγγνώμη από τον Κλάρκσον

Μαζί με 130.000 λίρες αποζημίωση, ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear Τζέρεμι Κλάρκσον ζήτησε και επίσημα συγγνώμη από τον Όισιν Τιμόν.
Έληξε και επίσημα το περιστατικό που είχε οδηγήσει στην παύση της μετάδοσης της δημοφιλέστερης παγκοσμίως τηλεοπτικής εκπομπής, του Top Gear από το BBC και στην απόλυση του παρουσιαστή του, Τζέρεμι Κλάρκσον. Το στέλεχος παραγωγής του Top Gear Όισιν Τιμόν είχε υποστεί τη βίαιη έξαρση του ιδιότυπου Κλάρκσον, επειδή το φαγητό που το έφερε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των γυρισμάτων ήταν… κρύο. Αυτό οδήγησε στη ρήξη του BBC με τον παρουσιαστή, ενώ ο Τιμόν είχε υποβάλλει μήνυση, την οποία τελικά απέσυρε με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο Τιμόν πήρε αποζημίωση από τον Κλάρκσον περίπου 130.000 λίρες και μια δημόσια συγγνώμη που έχει ως εξής:
«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για μια ακόμα φορά από τον Όισιν Τιμόν, τόσο για το ατυχές συμβάν όσο και για τα αποτελέσματά του. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως τίποτα από αυτά που συνέβησαν δεν ήταν αποτέλεσμα δικού του λάθους. Θα ήθελα επίσης να καταστήσω απόλυτα σαφές ότι τα προβλήματα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει μετά το γεγονός ήταν δυστυχώς μη αναστρέψιμα και λυπάμαι πραγματικά που αναγκάστηκε να υποστεί μια τέτοια ταλαιπωρία».
Ο Τιμόν επέστρεψε στην εργασία του στο BBC, το οποίο επίσης τον κάλυψε απόλυτα με επίσημη δήλωσή του αναφέροντας ότι δεν είχε την παραμικρή ευθύνη για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και οδήγησε στη διακοπή μετάδοσης του Top Gear, την απόλυση του Κλάρκσον και στη συνέχεια των Μέι και Χάμοντ που παρουσίαζαν την εκπομπή μαζί με τον Κλάρκσον.
Πηγή:Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου