Ετικέτες

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ-37 (ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ),( Μικρή συλλογή άρθρων)


Α)Ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 επιβιώνει από άμεσο πλήγμα αντιαεροπορικού!

Ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 που επιχειρεί στη Συρία κατά των ισλαμοφασιστών της ISIS και των συνεργατών τους, αντιπάλων του Άσαντ, δέχθηκε πλήγμα με αντιαεροπορικό αλλά κατάφερε και επέστρεψε στη βάση του. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua δείχνουν στιγμιότυπα από την πυραυλική επίθεση κατά του ελικοπτέρου. Ακόμη και την στιγμή που ο αισθητήρας εγγύτητας του πυραύλου πυροδοτεί τον πύραυλο και η έκρηξη με το ελικόπτερο γίνονται ένα. Φαίνεται επίσης και πώς ήταν το ελικόπτερο όταν προσγειώθηκε.


olympia.gr

====================================================
Β)Προς ολοκληρωτικό πόλεμο οι Ρώσοι με τους ισλαμοφασίστες

Το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-25SM3 με σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου στη Συρία

Οι ρωσικές δυνάμεις που επιχειρούν στη Συρία διαθέτουν το επιθετικό αεροσκάφος Su-25SM3 εφοδιασμένο με το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Vitebsk-25, όπως επιβεβαίωσε στο TASS μια πηγή του στην αμυντική βιομηχανία.
​Το Vitebsk-25 αναπτύχθηκε από το Ekran Research Institute και ανήκει στον οργανισμό Radio-Electronic Technologies Concern, KRET. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν ενεργό ψηφιακό σταθμό L-370-3S για παρεμβολές. Δεν εντοπίζει απλώς την θέση του εχθρικού στόχου που εκπέμπει (ραντάρ, ανιχνευτής όπλου, κλπ) αλλά δίνει στοιχεία για τον τύπο και είδος της εκπομπής και ενεργοποιεί την καταστολή του σε διάφορες περιοχές συχνοτήτων ώστε να εξουδετερωθούν οι ηλεκτρομαγνητικοί αισθητήρες του. Το σύστημα παρέχει και προστασία στο αεροσκάφος από διαφόρου τύπου πυραύλους. Σύντομα θα προστεθεί και σταθμός για παρεμβολή με laser, ο οποίος θα εξουδετερώνει επερχόμενους πυραύλους που εκτοξεύθηκαν κατά του αεροσκάφους, με παρεμβολές στα οπτικά συστήματα και συστήματα υπερύθρου που καθοδηγούν (επιπλέον με το πιθανό ραντάρ) τον πύραυλο.
​Για να επιχειρεί το αεροσκάφος με τέτοιο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου σημαίνει ότι οι Ρώσοι δεν αντιμετωπίζουν μόνο τους ισλαμοφασίστες της ISIS και των άλλων «μετριοπαθών» τρομοκρατών αλλά και τους μεγαλύτερους «παίκτες» πίσω από τους ισλαμοφασίστες, οι οποίοι είναι και οι στόχοι.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου