Ετικέτες

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τι απέγιναν οι δραπέτες του Αλκατράζ;



Τι απέγιναν οι δραπέτες του Αλκατράζ;
ALKATRAZ-large570

Οι Clarence Anglin, John Anglin και Frank Morris, οι οποίοι αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την ταινία «Απόδραση από το Αλκατράζ», εξαφανίστηκαν από τα κελιά τους στις 11 Ιουνίου του 1962. Έκτοτε, κανείς δεν τους ξαναείδε.
Μέχρι σήμερα πιστεύεται ότι οι άνδρες πνίγηκαν κατά την προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το νησί-φυλακή του Σαν Φρανσίσκο. Τώρα, ανιψιοί του Anglin υποστηρίζουν πως ο θείος τους ζει και βασιλεύει κρυμμένος κάπου στις ΗΠΑ. Οι ίδιοι λένε πως έχουν αποδείξεις, όπως φωτογραφικά ντοκουμέντα, τα οποία στηρίζουν τα λεγόμενά τους και τα οποία θα αποκαλύψουν σε ένα ντοκιμαντέρ του History Channel με τον τίτλο «Αλκατράζ: Αναζητώντας την Αλήθεια».

«Όταν ασχολείσαι με τέτοιου είδους υποθέσεις, υπάρχει μια συγκεκριμένη αίσθηση όταν όλα μπαίνουν στην θέση τους. Αυτή την στιγμή έχω αυτή την αίσθηση», δήλωσε στη New York Post ο ερευνητής Art Roderick, ο οποίος διερευνά την υπόθεση τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι οι έξι άνδρες κατάφεραν να αποδράσουν, σκάβοντας ένα τούνελ με μεταλλικά κουτάλια. Στην συνέχεια, εκτιμάται πως προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το νησί χρησιμοποιώντας μια σχεδία φτιαγμένη από υφάσματα. Διάφορες δοκιμές που έγιναν πρόσφατα στο νησί έδειξαν πως είναι απίθανο οι δραπέτες να κατάφεραν να φτάσουν στην ακτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου