Ετικέτες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η Θεατρική παράσταση του 1979 που μιλάει για την σημερινή κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία


Η Θεατρική παράσταση που μιλάει για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία!
4ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Γράφει η kalinda
«Δάφνες και Πικροδάφνες» ενα θεατρικό εργο που ανέβηκε πρωτη φορά το 1979 και φωτογραφίζει εντελώς τυχαία τη σημερινή κατασταση στη Νέα Δημοκρατία!
Προεκλογική περίοδος στην Τρίπολη. Ο Κώστας, ο Βασίλης, ο Τάσος και ο Αλέκος, τοπικοί υποστηρικτές υποψηφίων βουλευτών, συγκεντρώνονται μια χειμωνιάτικη νύχτα στο σπίτι του πρώτου, για να συζητήσουν για τις επερχόμενες εκλογές, θέλοντας ο καθένας τους να αποδείξει την ικανότητα, τη δύναμη και την εξουσία που διαθέτει. Πιστεύοντας ότι είναι μεγάλα πολιτικά μυαλά και ισχυροί κομματάρχες, ονειρεύονται τη στιγμή που όλα και όλοι θα υποταχθούν στην εξουσία τους. Ο καθένας τους κρατά κρυμμένα μυστικά, που θ’ αποκαλύψει την κατάλληλη στιγμή, για να πλήξει τη σιγουριά των άλλων. Με ένα αόρατο κεντρικό πρόσωπο που φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από κάθε σημαντικό πολιτικό του νομού και ελέγχει το πολιτικό παιχνίδι. Οι τέσσερις «ισχυροί άνδρες» επιδίδονται σ’ έναν αγώνα επιβίωσης, που απαιτεί ετοιμότητα και στρατηγική, προκειμένου να υπερασπιστούν το προσωπικό τους συμφέρον…
Σας θυμίζει κάτι; 4 υποψήφιοι βουλευτές (στο ιδιο κομμα) τότε, 4 υποψήφιοι αρχηγοί σήμερα στη Νέα Δημοκρατία, ο καθε ένας με το δικο του κομματικο μηχανισμό, με τον καθένα τους να κρατά κρυμμένα μυστικά, που θ’ αποκαλύψει την κατάλληλη στιγμή, για να πλήξει τη σιγουριά των άλλων.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου