Ετικέτες

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Εχθρός της Ορθοδοξίας ο Θεοδωράκης


Επίθεση κατά του  Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος.
Σε κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο μητροπολίτης δηλώνει πως το Ποτάμι δημιουργήθηκε με εντολή ξένων δυνάμεων, όπως, ισχυρίζεται, είχε γίνει και παλαιότερα με το ΠΑΣΟΚ.
Δηλώνει πως ο Σταύρος Θεοδωράκηςεμφανίστηκε για να καταστρέψει τον ελληνισμό, όντας εκφραστής του ακραίου κοσμοπολιτισμού.

Υποστηρίζει, δε, πως ο επικεφαλής του Ποταμιού είναι ρατσιστής και εχθρός της Ορθοδοξίας: «Με αφορμή την περιφορά Επιταφίου στο χωριό Εχίνος της Θράκης, κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα του τρέχοντος έτους, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Πομάκοι, δηλ. Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, προσπάθησε να ενσπείρει το μικρόβιο της διχοστασίας και της φαγωμάρας σε ένα κομμάτι της Πατρίδος μας, όπου οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί του Εχίνου από δεκαετίες τώρα βιώνουν ειρηνικά και αρμονικά!».
Και συνεχίζει: «Απευθυνόμενος προς τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναμένω τις ενέργειές του, ώστε ο κ. Θεοδωράκης να μη επιχειρήσει και πάλι τον διχασμό του Ελληνικού Λαού με τις χαζορατσιστικές του ενέργειες και τοποθετήσεις.
Απευθυνόμενος δε προς τον ευσεβή Ελληνικό Λαό, καταγγέλλω τον κ. Θεοδωράκη ως πολέμιο του Σωτήρος Χριστού και εχθρό της Ορθοδοξίας, προαναγγέλλω δε, για να το σημειώσουν οι νεώτεροι, ότι το τέλος του θα είναι οδυνηρό, όμοιο με όλους τους κατά καιρούς πολεμίους της πίστεώς μας. Παρακαλώ να προσευχώμεθα για να του δώσει ο Θεός μετάνοια και επιστροφή στην πηγή της Ζωής, τον Σωτήρα Χριστό».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου