Ετικέτες

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΛΕΞΗ...ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.


Οι διαπραγματεύεις δεν πάνε καλά.
Εν μέσω της πρωτοφανούς και απίστευτης, ευρωπαϊκής ΠΑΝΤΑ προέλευσης, οικονομικής ασφυξίας που ασκείται ως τιμωρία στους Έλληνες που ψήφισαν τον Τσίπρα και άφησαν εκείνα τα καημένα παιδιά της δεξιάς Μεταπολίτευσης, τις σταθερές μαριονέτες των ευρωπαίων Σαμαρά και Βενιζέλο, να σχεδιάζουν την ανατροπή της κυβέρνησης, παίρνει μέρος ένας επίσης πρωτοφανής εκβιασμός εναντίον του ελληνικού λαού από την ΕΚΤ.
Νιώθουν οι Έλληνες τον εκβιασμό η καλύτερα επηρρεάζονται οι Έλληνες από τον εκβιασμό των Ευρωπαίων?
Δε νομίζω, ιδίως τώρα που ζεσταίνει ο καιρός... 
Θέλουν οι Έλληνες το ευρώ πάση θυσία?
Ρωτήστε τους, τι περιμένετε? Τι φοβάστε?
Τα δημοψηφίσματα στην Ευρώπη θεωρούνται του διαβόλου πράγματα γιατί περιγράφουν με ακρίβεια τι ακριβώς θέλει ο λαός που ερωτάται.
Ο λαός, που τα μεγαλύτερα εκγλήματα εναντίον των κοινωνιών γίνονται στο όνομά του,  σπανίως ερωτάται ευθέως- όπου λαός βάλε τα πρόβατα που ψηφίζουν.
Συμφέρει στα συστήματα εξουσίας να κάνει εκλογές και όχι δημοψηφίσματα μιας και το αποτέλεσμα των εκλογών έχει πάντα πολλαπλή ανάγνωση από όλους τους εμπλεκόμενους.
Δε θυμάστε αμέσως μετά τις πρόσφατες εκλογές που οι νεοδημοκράτες έλεγαν ότι τα πήγαν καλά αφού κράτησαν ψηλότερο ποσοστό από αυτό που είχε το ΠΑΣΟΚ όταν οι πασόκοι ψήφιζαν και υπέγραφαν τα Μνημόνια σαν αυτόγραφα και ενώ το αποτέλέσμα των εκλογών έδειχνε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την πόρτα της εξόδου για τον Σαμαρά αυτός και το ακροδεξιό παρεάκι του ακόμη ονειρεύονται  Μέγαρο Μαξίμου και τις μπίσνες που έχασαν με τις εκλογές?
Άλλωστε, ολημερίς οι δεξιές μαριονέτες μιλούν για το δήθεν ξεκάθαρο μύνημα των τελευταίων εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τους είπε ο λαός να διαπραγματευτούν καλύτερα ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ στο ευρώ.
Αυτό από που βγαίνει?
Ποιος μαλάκας τους το είπε να το λένε?
Από που πηγάζει το πάση θυσία μέσα στο ευρώ από το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου?
Αλλά ξέρουμε γιατί το λέτε αυτό τώρα.
Φοβάστε το δημοψήφισμα και θέλετε, με τη μέθοδο της πλύσης εγκεφάλου, να βάλετε στα μυαλά των παπούδων και γιαγιάδων -που έμειναν να σας ψηφίζουν -τις λέξεις και τις εκφράσεις που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν.
Αλλά σας ενημερώνω ότι δεν ψηφίζουν μόνο τα μπαρμπάδια...ψηφίζουν και οι νέοι και αν δε δώσετε προοπτική στους νέους ανθρώπους της χώρας, που αρκετοί κολυμπούν ήδη στον ωκεανό της κατάθλίψης, τότε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το ευρώ ΣΑΣ θα έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς.
Αλλά τι λέω? Εσίς δεν κυβερνούσατε από τον Ιούνιο του 2012? Αν μπορούσατε και θέλατε να δώσετε προοπτική στους νέους θα το κάνατε, έτσι? Άρα τώρα λουφάξτε στη θέση που σας έστειλε ο λαός, και δεν εννοώ τη θέση των εκπροσώπων των δανειστών στην Βουλή των Ελλήνων...
Άρα, για να συνοψίσουμε:
Πρώτο συμπέρασμα: Αλέξη κάνε δημοψήφισμα και όχι εκλογές.

Το βασικό λάθος του Αλέξη Τσίπρα είναι που θέλει να κάνει μια έντιμη διαπραγμάτευση με απατεώνες του κοινού ποινικού.
Οι συγκεκριμένοι κύριοι, λέμε τώρα, κατέστρεψαν το βιωτικό επίπεδο της χώρας, την  υποδούλωσαν με το πρώτο Μνημόνιο, αλλάξαν σε μια νύχτα την ελληνική κυβέρνηση και τοποθετήσαν τον τραπεζάνθρωπο Παπαδήμομε το έτσι θέλω για να πραγματοποιήσει το PSI- τη μεγαλύτερη αρπαγή αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων που ζήσαμε ποτε, σε πολέμησαν στις εκλογές τουν 2012 και 2015, σου υποσχέθηκαν τη δόση αν υπέγραφες στις 20 Φλεβάρη και πήρες να μην πω τι, επιτέλους Αλέξη τι άλλο θέλεις για να αντιληφθείς τι πραγματικά εκπροσωπούν οι πολιτικές μαριονέτες της Ευρωπαϊκής ελίτ και τι σχέδια έχουν για τη χώρα και εμάς?
Κάνε τις κινήσεις που πρέπει γιατί θα προλάβουν να το διαλύσουν το ευρώ και ΤΟΤΕ ποιος μας σώζει.
Αλέξη, συμφώνησε σε Ο,ΤΙ θέλουν, υπέγραψε Ο,ΤΙ σου πούνε, ψήφισέ τα στη Βουλή και εκταμίευσε τα 7,2 δις και μόλις πάρεις στα χέρια σου τα λεφτά- βάλε όρο να είναι πραγματικά λεφτά και όχι ηλεκτρονικά- φέρε τον περιβόητο ΕΝΑΝ νόμο που καταργεί τα Μνημόνια και βάλε σε εφαρμογή το πρόγραμμα για το οποίο σε ψήφισαν οι Έλληνες. 
Μη ξαχάσεις σε αυτόν τον νόμο να περιγράφεις με λεπτομέρειες τον "στρατιωτικό τρόπο" με τον οποίο θα πάρεις στα χέρια σου την Τράπεζα της Ελλάδος...
Όχι, δεν σου προτείνω να βγούμε από το ευρώ.
Μέσα στο ευρώ όμως έχοντας τα 7,2 δις στα χέρια μας μπορούμε να τη βγάλουμε καθαρή μερικούς μήνες μέχρι να τυπώσουμε και δεύτερο νόμισμα.
Και μετά κάνεις το δημοψήφισμα που λέγαμε.
Δεύτερο συμπέρασμα: Αλέξη , κλείσε τη συμφωνία, πάρε τα λεφτά και μετά παίξτο...τρελίτσα. Ακριβώς όπως αυτοί.
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου