Ετικέτες

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Οργή του Πολωνού ΑΝΥΕΘΑ για την Ουκρανία: Δεν ειναι ευρωπαϊστές, είναι ναζί!



Το πρωτο σοβαρό ρήγμα στην δυτική πολιτική έναντι των ναζί του Κιέβου φέρνουν οι οργισμένες δηλώσεις του Πολωνού ΑΝΥΕΘΑ, στρατηγού Waldemar Skrzypczak: Παίρνω πίσω κάθε θετική κουβέντα που έχω πει για το καθεστώς της Ουκρανίας. Έφτασαν στο σημείο να ανακηρύξουν ήρωες τους σφαγείς της UPA (ναζιστικης οργάνωσης Ουκρανών δοσιλογων) που κατέσφαξαν 100,000 Πολωνούς στην Volhynia! Το καθεστώς της Ουκρανίας είναι πλέον εχθροί του Πολωνικού λαού. Αυτά τα καθάρματα δολοφόνησαν τον θείο μου με φρικτά βασανιστήρια. Τον «σταύρωσαν» με πηρούνες σε μια ξύλινη πόρτα και τον άφησαν να ψυχορραγεί για τρεις ημέρες μέχρι ο θάνατος να τον λυτρώσει. Ακρωτηρίασαν γυναίκες με παιδιά. Όχι οι Γερμανοί ναζί, οι Ουκρανοί συνεργατες τους. Οι UPA που σημερα το Κίεβο θεωρεί «ήρωες».»

Να σημειωθεί ότι ο στρατηγος είχε προτείνει ακόμα και την αποστολή όπλων για ενισχυση του Ουκρανικού στρατού απέναντι στους αυτονομιστές. Σήμερα ανακαλεί όλες του τις δηλώσεις και καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει κάθε υποστήριξη στο Ουκρανικό καθεστώς.
Η σφαγή της Volhynia ηταν από τις μεγαλύτερες θηριωδίες του Β´ ΠΠ. Οι Ουκρανοί ναζί κατέσφαξαν χωριά ολόκληρα χωρις να αφήσουν ούτε έναν επιζώντα, ώστε να μην υπάρχουν μαρτυρίες.

Οι μεγαλύτερες σφαγές έγιναν το καλοκαίρι του 1943 όπου οι χωρικοί μαζεύονταν στις εκκλησίες. Εκεί τους επιτίθεντο οι πάνοπλοι Ουκρανοί φασίστες που σημερα το Κίεβο αναγνώρισε ως «ήρωες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου