Ετικέτες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΚΑΤΑ ΣΚΑΙ «Οι εργολάβοι του ψεύδους και του Γκαιμπελισμού»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛ.ΑΝΥ.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του συστημικού ΣΚΑΙ, οι εργολάβοι του ψεύδους, του Γκαιμπελισμού, της παραπληροφόρησης και της δημοσιογραφική αλητείας, μπάμπης παπαδημητρίου και αρης Πορτοσάλτε, προέβησαν σε μία άθλια επίθεση και σπίλωση ενάντια στα κινήματα που με »προσωπικό κόστος και με μοναδικό όπλο τη κατάθεση ψυχής που διαθέτουν» κρατούν όλα αυτά τα χρόνια όρθια τη κοινωνία, επαναφέροντας το ρεύμα δίνοντας ζωή στα νοικοκυριά που ζούν μέσα στη δίνη της ανθρωπιστικής κρίση που »τα αφεντικά τους», έμμεσα και άμεσα, δημιούργησαν.
Επίσης κατηγόρησαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τα οποία »δουλέψαμε» προκειμένου να »αναδυθεί και να αναδειχτεί» στη κοινή γνώμη το τεράστιο αυτό πρόβλημα, που επί χρόνια ήταν (και σε μεγάλο βαθμό εξακολουθεί να είναι) ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας αφήνοντας πίσω εκατοντάδες θύματα, οτι οργάνωναν για εντυπώσεις τα ρεπορτάζ, »βρίσκοντας επαγγελματίες πολίτες που υποδύοταν οτι δεν έχουν ρεύμα» και πληρώνοντας τους προκειμένου να παραπλανούν τη κοινή γνώμη.

Βέβαια μέσα στο αμόκ και τη χυδαιότητα που είχαν επιδοθεί, προφανώς »ξέχασαν» οτι το μέσο στο οποίο δουλεύουν, επαννειλημένα προέβαλλε πολλά απο αυτά τα ρεπορτάζ υπερθεματίζοντας και ζητώντας λύση στο πρόβλημα που ταλάνιζε την Ελληνική κοινωνία.
Καταγγέλουμε σαν κοινούς και »άθλιους έμμισθους συκοφάντες και και σαν υπηρέτες της διαπλοκής» τους δύο αυτούς απίθανους τύπους που η συμπεριφορά τους ολα αυτά τα χρόνια, τους χαρακτηρίζει και παραπέμπει σε κουκουλοφόρους και δοσίλογους σε περιόδους κατοχής και ολοκληρωτισμού και τους αποδίδουμε στη χλεύη του κάθε σκεπτόμενου και υγιούς πολίτη, προκειμένου να τους αλλείψει με »πίσσα και πούπουλα» και να τους περιφέρει ανα τις πλατείες της χώρας για παραδειγματισμό.
Είναι ντροπή για τη χώρα, για τη κοινωνία για το λαό, να επιτρέπεται να κυκλοφορούν ανάμεσα μας, άθλια υποκείμενα που έρπουν, γλείφουν, σπιλώνουν και συκοφαντούν, προκειμένου να »εξυπηρετήσουν συμφέροντα και να εκτελέσουν πληρωμένες αποστολές» των διαπλεκόμενων αφεντικών τους και του βρώμικου συστήματος που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν, με μοναδικό στόχο την υποταγή της κοινωνίας και την παράδοσή της στα νύχια των συμφερόντων.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛ.ΑΝΥ.Α
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΥΓ. Απο το 26 λεπτό μπορείτε να ακούσετε τον καταιγισμό αλητείας και αθλιότητας απο τους δύο αρχιερείς της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης.
Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου