Ιμάμης του Καναδά χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό της χώρας «εχθρό του ισλάμ»! (βίντεο)
Καλώντας εμμέσως σε επιθέσεις εναντίον του για την προάσπιση του ισλαμισμού!
Στο στόχαστρο της τζιχάντ τοποθέτησε γνωστός ιμάμης του Τορόντο τον Πρωθυπουργό του Καναδά, χαρακτηρίζοντάς τον «εχθρό του ισλάμ». Η τιμωρία που προβλέπεται από την θρησκεία των εχθρών του ανθρώπου, μουσουλμάνων, είναι σύμφωνα με το «φιλειρηνικό» κοράνι: «Η τιμωρία για αυτούς που κηρύσσουν πόλεμο κατά του αλλάχ και του προφήτη του και εξουσιάζουν τον κόσμο διαφθείροντας, δεν είναι άλλη από τον θάνατο ή την σταύρωση ή το κόψιμο των χεριών και των ποδιών τους ή την εξορία τους από τη γη» (Κοράνι, 5:33).

Ο ιμάμης Shaykh Said Rageah γεννήθηκε στην Σομαλία και περί τα τέλη του ’80 μετανάστευσε στη Βόρεια Αμερική. Και πριν να θεωρήσετε ότι είναι κάποιος αμόρφωτος Αφρικάνος (!), ο ιμάμης κατέχει πτυχίο στις ισλαμικές σπουδές και μάστερ στην σαρία, επιβεβαιώνοντας θριαμβευτικά ότι οι ισλαμιστές το μόνο βιβλίο που έχουν διαβάσει στην ζωή τους είναι το κοράνι.
Ο ίδιος, μάλιστα, αποτελεί έναν εκ των ιδρυτών ισλαμικού περιοδικού και της ισλαμικής οργάνωσης Al Aqsa, ενώ έχει θητεύσει ως ιμάμης στο Πανεπιστήμιο του Calgary και στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της νότιας Αλβέρτας. Προσφάτως, δε, υπηρετεί ως ιμάμης στο τζαμί του Τορόντο Abu Hurairah και καθηγητής στο ινστιτούτο AlMaghrib.
Ο Rageah είχε προσκληθεί το 2012 σε ομιλία σχετικά με τα ισλαμικά ζητήματα στο τζαμί Assalam της Οττάβας, αναφέροντας τα χαρακτηριστικά πιστεύω των ισλαμιστών και στοχοποιώντας την ζωή του Καναδού Πρωθυπουργού: «Αν καθένας από εμάς είχε προσκληθεί από τον Πρωθυπουργό της χώρας αυτής (Χάρπερ) που του έλεγε: Θα σου δώσω μια ειδική, αποκλειστική πρόσκληση, για να έρθεις στο σπίτι μου, να δειπνήσεις μαζί μου, να καθίσουμε μαζί και να συζητήσουμε», σας εγγυώμαι ότι όλοι σας θα βγαίνατε από το σπίτι του γεμάτοι υπερηφάνεια, λέγοντας ότι περάσατε την ημέρα σας με τον Πρωθυπουργό και αναρτώντας φωτογραφίες στο facebook. Όλη σας η ζωή θα γυρίζει γύρω από αυτόν και αυτός (ο Καναδός Πρωθυπουργός) είναι εχθρός του ισλάμ. Είναι αυτός που είπε ότι ο κίνδυνος σε αυτή την χώρα είναι ο ισλαμισμός. Ο αλλάχ σας λέει: Μείνετε μαζί μου κάθε βράδυ».
Ε.Μ.