Ετικέτες

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Χυδαία επιθεση των λαμογιών του πλανήτη στον Γιάννη Τόλιο, επειδή έκανε την αυτονόητη ΑΣΤΙΚΗ δήλωση.


Πέταξαν τις μάσκες και οι διεφθαρμένοι του πλανήτη με την χυδαία επιθεση στον καθηγητή Γιαννη Τόλιο, που έκανε μια Αστικά αυτονόητη δήλωση, για μια ελεύθερη οικονομία: «Δεν πρόκειται μα πληρώνονται τοκοχρεολύσια όσο η Ελλάδα βρίσκεται σε ύφεση!» Ενοχλήθηκε η Handelsblatt, γιατι καποιος τους απείλησε οτι θα σταματήσει η είσπραξη της σύγχρονης «δεκάτης».
Τι πιο λογικό σε μια οικονομία δυτικού τύπου. Στην Ελλάδα όμως που μεσουρανεί η κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα, η αστικά αυτονόητη αντιμετώπιση μιας κρίσης, χαρακτηρίζεται ως «ακρότητα», ενώ η διαχείριση της με όρους Τσαουσέσκου, θεωρείται η πρέπουσα…
Οι μπολσεβίκοι του μνημονιου σε συνδυασμό με τους κρατικοδίαιτους καναλαρχες που θα επιβίωναν μονο σε σοσιαλιστικά καθεστώτα, έχουν ανάγει το αυτονόητο σε «ΝΤΡΟΠΗ σου που το λες!»
Την ίδια στιγμή, τα ηνία μιας υποτίθεται δυτικής οικονομιας, τα κρατά η σοσιαλιστική πλέμπα που μεγάλωνε θαυμάζοντας τον. Γιαρουζέλσκι. Οι Στουρναρες, οι Σημιτηδες, οι Χρύσανθοι, που βρίσκονται στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας σε όλον τον πλανήτη, εκτος απο την Ελλάδα και την Βόρειο Κορέα.
Ο σοβαρότατος Γιαννης Τόλιος, εστω και αριστερός, είπε το αστικά αυτονόητο και οχι το σοσιαλφασιστικά επιβεβλημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου