Ετικέτες

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Αγνώριστη η σύζυγος του δημάρχου του Μεξικού -Από τη χλιδή στη φυλακή [εικόνες]

Αγνώριστη η σύζυγος του δημάρχου του Μεξικού -Από τη χλιδή στη φυλακή [εικόνες]

Αγνώριστη η σύζυγος του δημάρχου του Μεξικού -Από τη χλιδή στη φυλακή [εικόνες]
-A+A
Η σύζυγος του πρώην δημάρχου στο Μεξικό που κατηγορείται για την εξαφάνιση 43 φοιτητών συνελήφθη και κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Η Maria de los Angeles Pineda είναι η σύζυγος του πρώην δημάρχου της Ιγκουάλα, μιας πόλης στον Νότο της χώρας. Τα αδέλφια της Πινέντα ήταν μέλη της συμμορίας ναρκωτικών Guerreros Unidos, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Ο ομοσπονδιακός κατήγορος Tomas Zeron δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Πινέντα βαρύνεται με τις κατηγορίες του οργανωμένου εγκλήματος και για παράνομο πλουτισμό.
Ο πρώην δήμαρχος Αμπάρκα και η Πινέντα συνελήφθησαν στις 4 Νοεμβρίου στην Πόλη του Μεξικού. Ο Αμπάρκα κατηγορείται για οργανωμένο έγκλημα, απαγωγή και δολοφονία και βρίσκεται στην ομοσπονδιακή φυλακή. Είναι πιθανόν τα εγκλήματα για τη δολοφονία των φοιτητών να βαρύνουν και τη σύζυγό του.

Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν κατά την μεταγωγή της στη φυλακή δείχνουν μια αγνώριστη Πινέντα, με ταλαιπωρημένο πρόσωπο και κοντά μαλλιά που δεν θυμίζει σε τίποτα την χλιδάτη σύζυγο του δημάρχου που υπήρξε.
Ο Χοσέ Λουίς Αμπάρκα και η σύζυγός του Μαρία ντε λος Άνχελες Πινιέδα, εγκατέλειψαν την κατοικία τους, έπειτα από τις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι βρίσκονται πίσω από την εξαφάνιση των φοιτητών που ταξίδευαν όταν συμμορία που διατηρεί επαφές με την αστυνομία τους σταμάτησε στην πόλη Ιγκουάλα.
Στη συνέχεια, τους οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου πιθανολογείται ότι τους εκτέλεσαν και τους έθαψαν σε ομαδικό τάφο.
Η Πινέντα ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και την αποκαλούσαν «βασίλισσα της Ιγκουάλα»:


Πηγή: Αγνώριστη η σύζυγος του δημάρχου του Μεξικού -Από τη χλιδή στη φυλακή [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/185571/agnoristi-i-syzygos-toy-dimarhoy-toy-mexikoy-apo-ti-hlidi-sti-fylaki-eikones#ixzz3O1rUafzn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου