Ετικέτες

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Διεθνώς ρεζίλι με τους αισχρούς νεοφασιστες που στείλαμε στην βουλή.


Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο τίτλος της Daily Mail για τις φωτογραφίες από τη Βουλή που δείχνουν τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο να μυρίζουν το παλτό της Ραχήλ Μακρή.
Σε σημερινή της ανάρτηση η Daily Mail ε το τίτλο «Αυτοί οι πολιτικοί πραγματικά βρωμάνε: Σεξιστές και χυδαίοι Ελληνες βουλευτές πιάστηκαν στην κάμερα να μυρίζουν το παλτό γυναίκας βουλευτή» σχολιάζει την κίνηση των βουλευτών.
Το σχετικό άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προς ευχαρίστηση μιας ομάδας σεξιστών και χυδαίων ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός μυρίζει το παλτό της συναδέλφου του Ραχήλ Μακρή αφού εκείνη το είχε βγάλει και καθόταν μερικές θέσεις μακριά της», και συνεχίζει «και οι δύο πολιτικοί είναι πρώην μέλη του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα του δεν έχασε χρόνο να τους ονομάσει “σεξιστές και χυδαίους.
Παράλληλα, κάνει αναφορά και στην εφημερίδα «Αυγή», η οποία κατηγόρησε τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο για «χυδαία και σεξιστική συμπεριφορά», ενώ, η Ραχήλ Μακρή φέρεται να τόνισε ότι «Όταν επέρχεται οποιαδήποτε είδους ανικανότητα ενός οργάνου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του από άλλα όργανα λιγότερο ή περισσότερο σχετικά».
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου