Ετικέτες

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Ιερισσό


image
Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί στην Χαλκιδική κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με επικεφαλής τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Δημήτρη Κιούση και Άρη Βατάλη με τον
δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Μίχο Ιωάννη. Για τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο η αποκαθήλωση Πάχτα ήταν στόχευση  πρώτης γραμμής και τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Χαλκιδική έδωσαν μάχη ανατροπής δημιουργώντας τις προυποθέσεις νίκης. Το αληθινό λιντσάρισμα Πάχτα ήρθε από την κοινωνία στις κάλπες, υιοθετώντας την αντίθεση του Πάνου Καμμένου με τις πολιτικές υποτέλειας και υποταγής στα  κερδοσκοπικά κέντρα. Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε η ταύτιση των στόχων κατά της μνημονιακής λαίλαπας και εκ μέρους των ευρωβουλευτών των ΑΝΕΛ έγινε σαφές ότι θα σταθούν ως κίνημα στο πλευρό των πολιτών για την προστασία της γης  του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων.Το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών σε κέντρα εργολάβων και τοκογλύφων δεν είναι ανάπτυξη.
Η νίκη κατά του υπαλλήλου του μεγαλοεργολάβου Πάχτα έδειξε ότι η κοινωνία μπορεί να αντιδράσει και να κερδίσει τα μεγάλα συμφέροντα , αρκεί να δημιουργηθεί ένα ενωτικό καθαρό κοινωνικό μέτωπο ανατροπής.Ο Δημήτρης Κιούσης με την ιδιότητα του μέλους της Γραμμαείας  Αυτοδιοίκησης μετέφερε στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο την αμέριστη συμπαράσταση του κινήματος και τον κάλεσε να  συμβάλλει με την πολιτική του στην διατήρηση του ενωτικού μετώπου των πολιτών και τον διαβεβαιβέωσε ότι στο πρόσωπο των ΑΝΕΛ θα έχει ένα δυναμικό συμπαραστάτη  στις διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας. Τέλος οι δύο υποψήφιοι  ευρωβουλευτές των ΑΝΕΛ πραγματοποίησαν περιοδεία στον νομό μεταφέροντας το μήνυμα του κινήματος για τις ευρωεκλογές και κάλεσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία.

http://www.olympia.gr








image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου