Ετικέτες

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ…


Η διαθεσιμότητα και η κινητικότητα στο δημόσιο είναι σε πλήρη εφαρμογή. Αυτό το ξέρουν όλοι. Αυτό που δε ξέρουν πολλοί είναι ότι με τα παραπάνω βολεύουν σε ασφαλείς θεσούλες τα γαλάζια και πράσινα κομματόσκυλα που διόριζαν τόσα χρόνια ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ.
Και μη νομίζετε ότι το δημόσιο θα έχει κάποιο όφελος από όλα αυτά.
Το όλο κόλπο επινοήθηκε από τους δικομματικούς μνημονιακούς Υπουργούς προκειμένου να καβατζώσουν το δικό τους κομματικό στρατό, αυτούς όλους δηλαδή που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , 35 χρόνια τώρα διόριζαν από το παράθυρο, σε σίγουρες θέσεις που θα έχουν το ακούνητο.
Τρανταχτό παράδειγμα όλου του παραπάνω αποτελεί η σημερινή περίπτωση κομματόσκυλου, μετάταξη και απόσπαση, του Ασημάκη Σωτηρίου του Στέργιου.
Στις 13 Μαρτίου 2014 με υπογραφή Σαμαρά ο εν λόγω καθηγητής Λυκείου πήρε απόσπαση στο Μέγαρο Μαξίμου(http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%97%CE%94%CE%98%CE%A9%CE%A0-%CE%96%CE%97%CE%9B). Εδώ και η απόφαση:

 
Και φανταστείτε ότι αποσπάστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μόλις 2,5 μήνες μετά τη μετάταξή του στο Υπουργείο Ξυλοδαρμού και Χημικών. Τόσο πολύ τον χρειαζόταν η συγκεκριμένη υπηρεσία και η…κενή οργανική θέση που τον περίμενε.
Δηλαδή, στις 2 Ιανουαρίου 2014 τον πήραν από το Γενικό Λύκειο Αμαρύνθου, με μετάταξη, στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Αταξίας του Εβραίου Δένδια.
Άραγε το κενό του στο Λύκειο, αναπληρώθηκε?
Μπορεί όμως να του έκαναν τη μετάταξή του εκεί στην Αστυνομία όμως μάλλον αποδείχθηκε ότι δεν τον χρειαζόντουσαν και πολύ εκεί, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ, και τον έστειλαν στου Μαξίμου, με υπογραφή πάντα Σαμαρά.
Και που το ξέρω εγώ ότι ο συγκεκριμένος κομματικός υπάλληλος είναι καθηγητής?
Εδώ, στην παρακάτω απόφαση θα διαβάσετε την προηγούμενη οργανική θέση του εν λόγω, πριν τον μετατάξουν στην Ασυνομία, ΣΕ ΚΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ όπως αναγράφουν στις αποφάσεις τους:
Εσύ, πότε θα καταλάβεις ότι σ δουλεύουν ψιλό γαζί?
Ότι σου λένε μαλακίες περί αλλαγής του Κράτους στις τηλεοράσεις ενώ την ίδια ώρα συμπεριφέρονται και πράττουν σα να μην έχουμε χρεοκοπήσει?
Τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, εκτός από τη δική σου ζωή.
Αυτοί…το βιολί τους.
Εσύ τους δίνεις τη δύναμη να σε αγνοούν.
Όσο υποτιμάς τον εαυτό σου και τους πιστεύεις, συνεχίζοντας να τους ψηφίζεις.
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου