Ετικέτες

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η οργάνωση “Λαικοί αγωνιστές” ανέλαβαν την ευθύνη για το χτύπημα στον Γερμανό Πρέσβη




Αναδημοσίευση απο τον ιστότοπο “Ποντίκι” : Με προκήρυξή της στο «Ποντίκι» η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνει την επίθεση στην οικία του πρεσβευτή της Γερμανίας στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της 30ής Δεκεμβρίου 2013. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της οργάνωσης, το οποίο θα δημοσιευτεί και στην έντυπη έκδοση του «Ποντικιού» την Πέμπτη.


Σχόλιο-Ανάλυση Geopolitics:
Μια ακόμα προσπάθεια ταύτισης με το κοινό συναίσθημα αγανάκτησης που υπάρχει σήμερα. Αυτό φυσικά, για να κερδίσουν μια “έυνοια” απο τον κόσμο και να “δικαιολογήσουν πράξεις βίας” αλλά και κλιμάκωση αν χρειαστεί αυτών. Απο την στιγμή που το πείραμα με τον Ξηρό λοιδωρήθηκε για να πάρουν “κοινωνική σφραγίδα έγκρισης” , πήγαν στο επόμενο βήμα με αυτή την προκύρηξη.


Το δεύτερο σημείο αναφοράς είναι η προσπάθεια προσέγγισης κόσμου εκτός κομματικής ταυτότητας με την ταμπέλα του Ευρωσκεπτικισμού και της “επανάστασης” σε συνέχεια της γραφικής αναπαράστασης με τον Ξηρό μπροστά σε εικόνες επαναστατών. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να μιλάμε για μια οργάνωση με πολλά ονόματα για να μπερδεύει τις αρχές, παρά για πολλές με διαφορετικές δράσεις. Το modus operandi μοιάζει να είναι ίδιο. Όπως και η προσπάθεια ενημέρωσης με χειραγώγηση σε ιστορικές αναδρομές και αυθαίρετες ταυτίσεις με τον “αδικημένο λάο”.

Μια γραφική κατά την γνώμη μου δράση που προσπαθεί να ταυτιστεί με την πολιτική έκφραση διά μέσου όπλων , απέναντι σε όλους και όλα.. ακόμα και σε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους, έστω και αν δεν αναφέρεται άμεσα εντός κειμένου, παρά υποννοείται με την στοχοποίηση κάθε ενός που δεν θα συμφωνήσει με τις δηλώσεις και θέσεις τους.
Για το Geopolitics.com.gr
Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας
Προκύρηξη : http://www.topontiki.gr/article/67224/Prokiruksi-tis-Omadas-Laikon-Agoniston-sto-Pontiki-Emeis-xtupisame-ton-Germano-presbi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου