Ετικέτες

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΕ ΤΡΕΛΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ…ΓΓ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΛΕΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.



Στις 14 Οκτωβρίου 2013 είχα γράψει:Μπορεί οι Έλληνες να είμαστε εντελώς χρεοκοπημένοι- μην έχοντας στην ουσία δική μας Κυβέρνηση παρά μόνο μαριονέτες- όμως, ως Κράτος, δεν αφήνουμε τις μαριονέτες μας να κοιμούνται όπου να ναι και φυσικά τα αεροπορικά εισιτήρια…είναι πάντα πρώτη θέση!!!
Έχω μια αδυναμία στη διαύγεια. Το παραδέχομαι. 
Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημοσιοποιούνται στους πολίτες στοιχεία, όχι βέβαια όλα, που έχουν σχέση με δαπάνες των ταγών μας όσο βρίσκονται στην εξουσία κι έχουν την κουτάλα.
Έτσι, στις καθημερινές μου επισκέψεις στη διαύγεια βρίσκω σημεία και τέρατα.
Ο Βαρτζόπουλος, ψυχίατρος στο επάγγελμα, είναι ο ΓΓ Συντονισμού, δηλαδή Γενικός Γραμματέας στη πιο άχρηστη ΓΓ που δημιουργήθηκε μόνο γι αυτόν από τον Αντώνη Μέρκελ Σαμαρά.
Οι δαπάνες σ αυτή τη ΓΓ είναι πολλές αφού στήθηκε από την αρχή.

Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι πως εν μέσω χρεοκοπίας οι ταγοί μας ταξιδεύουν συνεχώς στας Ευρώπας, και μάλιστα δαπανούν πολλά περισσότερα από εκείνα που θα δαπανούσαν αν τα γυφτάκια πλήρωναν μόνοι τους τα έξοδα.
Η σύγχυση που επικρατεί στον εγκέφαλο του Βαρτζόπουλου είναι περισσότερο από εμφανής στον τρόπο με τον οποίο διοικεί, τρομάρα μας.
Συνήθως τα ταξίδια του διαρκούν το ίδιο, 2 ή 3 μέρες.
Όμως, οι δαπάνες για αυτά τα ταξίδια διαφέρουν τόσο μεταξύ τους
Στην ανάρτηση της 14ης Οκτωβρίου η απόφαση που ανέβασα αφορά ταξίδι του Βαρτζόπουλου στις Βρυξέλλες για 2 μέρες ΜΟΝΟ 1500 ευρώ.
Σήμερα παραθέτω 2 αποφάσεις( η πρώτη ανέβηκε στη διαύγεια χθες 18/11 και η άλλη στις 15/11/2013) που αφορούν ταξίδια του ΓΓ.
Τι βλέπουμε εδώ? Μετά από το πολύ κράξιμο οι 2 μέρες στις Βρυξέλλες με 1500 ευρώ έγιναν ξαφνικά 2 μέρες στη Φρανκφούρτη με 715 ευρώ(κάτω από τα μισά).
Δημοσίευση στη διαύγεια στις 18/11/2013:
 
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B11%CE%9F%CE%9E%CE%94%CE%94-%CE%951%CE%93
Ουπς, τι βλέπουμε στη δεύτερη απόφαση? Αναφέρει στο τέλος: Για τη δικαιολόγηση της δαπάνης, ο ανωτέρω θα πρέπει μετά την επιστροφή του να υποβάλλει τα σχετικά δικαιολογητικά της μετακίνησης.
Δηλαδή τι έκανε ο τύπος?
Υπέγραψε απόφαση για δική του μετακίνηση χωρίς όμως να αναφέρει στην απόφαση ούτε την προϋπολογισμένη συνολική δαπάνη για τη συγκεκριμένη μετακίνηση- αναφέροντας μόνο τον κωδικό του προϋπολογισμού απ όπου θα πληρωθεί η δαπάνη- ούτε βέβαια το λόγο της μετακίνησής του.
Δηλαδή, όχι μόνο Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει αλλά κρύβεται και δε μας δίνει και λογαριασμό…
undefined
Δημοσίευση στη διαύγεια στις 15/11/2013http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B1%CE%9B%CE%9F%CE%9E%CE%94%CE%94-%CE%9A4%CE%91
Όμως, δεν τελειώσαμε εδώ.
Η παραπάνω άνευ ποσού απόφαση μετακίνησης του ΓΓ έχει κι ένα ακόμη νομικό λάθος.
Η απόφαση μετακίνησης του Βαρτζόπουλου υπεγράφη στις 19 Αυγούστου 2013 ενώ δημοσιεύτηκε μόλις προχθές, στις 15 Νοεμβρίου 2013.
Μπορεί να καθυστερεί τόσους μήνες η ανάρτηση μιας απόφασης στη διαύγεια?
Και για τους κακόπιστους που μπορεί να πουν ότι τα βγάζω από το μυαλό μου παραθέτω τις πρώτες σελίδες, με τις λεπτομέρειες της κάθε απόφασης, από τις 2 αποφάσεις που ανέβασα σήμερα.
Ιδού:
undefined
undefined
Βαρτζόπουλε είσαι θεός, τέλος, και μας αξίζεις αφού ψηφίσαμε και κάναμε κυβέρνηση ΞΑΝΑ τους ψεύτες, τους κλέφτες και τους προδότες, όσους δηλαδή ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας.
Εκπροσωπείς όλο το δαπανηρό παλαιοκομματικό πελατειακό σύστημα διοίκησης και είσαι και περήφανος γι αυτό.
Γι αυτό και ο τίτλος.
Βαρτζόπουλε ΤΡΕΛΕ πάρε την ΠΑΕ…
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου