Ετικέτες

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η ΓΑΔΑ διαψεύδει φαντασιόπληκτες «τρομοκρατικές επιθέσεις»


φφ
Απόσπασμα του ΦΕΚ 12516.
«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε διάφορες ιστοσελίδες, στο διαδίκτυο, περί τρομοκρατικής – βομβιστικής επίθεσης σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Μέρλιν στο Κολωνάκι, μπροστά από κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας defencenet. 
Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αναφορές που υπήρξαν για ισχυρό κρότο, να σχετίζονται με τη χρήση κροτίδας», αναφέρει ανακοίνωση-διάψευση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Νωρίτερα, δημοσίευμα του ιστότοπου υποστήριζε πως «οι δημοσιογράφοι της βάρδιας στα γραφεία του defencenet.gr που εργάζονταν εκείνη την στιγμή στα γραφεία, ταρακουνήθηκαν αρχικά και εν συνεχεία πετάχθηκαν έξω, ενώ αστυνομικές δυνάμεις από την Βουλή που απέχει περίπου 150 μέτρα από το σημείο της έκρηξης έφτασαν στο σημείο».


Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής έσπευσε να υιοθετήσει τον αστήρικτο ισχυρισμό περί «τρομοκρατικής επίθεσης» στα γραφεία του εν λόγω ιστότοπου στο Κολωνάκι, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι «στεγάζεται μεσοτοιχία με το υπουργείο Εξωτερικών».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 12516 της 25ης Νοεμβρίου 2011, η εν λόγω εταιρεία μεταβιβάσθηκε σε κάτοικο Κυψέλης Αθηνών, βουλγαρικής υπηκοότητας και καταγωγής.

Strategy Reports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου