Ετικέτες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ…


.
Posted: 29 Oct 2013 01:01 AM PDT
Το σημερινό έγγραφο μιλάει από μόνο του και έχει να πει πολλά.
Η απόφαση που παραθέτω αφορά δαπάνη 122,88 ευρώ προκειμένου να πληρωθεί το πρόστιμο που επέβαλλε το Υπουργείο Οικονομικών στην ΕΛΣΤΑΤ για μη υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.
Από τον Ιούνιο του 2010 που ο Γεωργίου ανέλαβε την ΕΛΣΤΑΤ η υπηρεσία δεν υπέβαλε δήλωση φορολογίας όπως ήταν υποχρεωμένη.
Σαν να μην έπρεπε να ξέρει στέλνει επιστολή στη Δ’ ΔΟΥ με την δήθεν απορία του, πως γίνεται ένα νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως η ΕΛΣΤΑΤ να υποχρεούται σε δήλωση φορολογίας όταν τα εισοδήματά αυτού δεν υπόκεινται σε φορολογία.
Η απάντηση ήρθε άμεσα και προέτρεπε την ΕΛΣΤΑΤ να εφαρμόσει, αν και καθυστερημένα, το νόμο 2523/97.
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%A56%CE%A3%CE%99-%CE%A1%CE%91%CE%9D
Τι πρόστιμα ορίζει ο συγκεκριμένος νόμος?
Από 117 ευρώ έως 1170 ευρώ.
Πόσα ευρώ επεβλήθησαν από τον καφετζή της Λέσχης Bilderberg Στουρνάρα στην ΕΛΣΤΑΤ του Ανδρέα IMF Γεωργίου?
Μόνον 122,88 ευρώ. Μην γκρινιάζεις, τα ίδια θα πλήρωνες κι εσύ αν υπέπιπτες στο ίδιο παράπτωμα… 
Εντάξει, τα ποσά των προστίμων είναι μικρά και δε θα ασχοληθώ τώρα αν ο νόμος με τα πρόστιμα είναι σωστός ή όχι. Αφού μπορείς για 3 και πλέον χρήσεις να μην είσαι σωστός ως προς την εμπρόθεσμη υποβολή δήλωσης φορολογίας και απλά όταν το αποφασίσεις να το κάνεις να έχεις πρόστιμο από 117 ευρώ έως 1170 ευρώ, τότε δε θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς γιατί η οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο.
Περαστικά μας.
 
Υ.Γ. Πειθαρχικές κυρώσεις για τον Γεωργίου δε θα υπάρξουν? Έκανε σωστά τη δουλεία του? Αλλά τι λέω, εδώ κατηγορείται για πολύ βαρύτερες, νομικά, πράξεις, με τα πταίσματα θα ασχολούμαστε? Είναι όμως ενδεικτική η διάθεση του Στουρνάρα να καλύψει το φιλαράκι του…έτσι μάλλον λειτουργεί και σε άλλες πιο σκοτεινές, χωρίς…διαύγεια εννοώ, περιπτώσεις.
undefined
http://www.ethe.org.gr/files/pdf/143B4F57118A44C688770CE58B1C50EE.pdf

by ago

 

προσπαθώνταςμπορούμεκαλύτερα.blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου