Ετικέτες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΒΛΕΠΩ, ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...


Ξέρω ότι με διαβάζετε εκεί στις στοές του Μαξίμου. Ίσως κι εσείς να ξέρετε ότι ξέρω. Το ίδιο συμβαίνει και με Υπουργεία. Το "βλέπω" εύκολα κρίνοντας από τις αναζητήσεις ΣΑΣ στη μηχανή αναζήτησης της google.
Πριν από 2 ώρες ανέβασα στο blog την ανάρτηση: ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ, ΔΑΠΑΝΗ 1,230 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ....
Δεν πρόλαβα να μαγειρέψω, έκανα ένα βραστό...μούρλια έγινε, και ξαναμπαίνω, μάλλον από διαστροφή, στη διαύγεια της ΓΓ Μέσων Ενημέρωσης (http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggmeggee/ ). Και τι βλέπω?
Τα θέματα που έβαλα στην ανάρτησή μου, η απουσία των πινακίδων κυκλοφορίας, το όνομα του προμηθευτή όπως και η ποσότητα της βενζίνης, με την καινούρια απόφαση που ανεβάσατε 3 μόλις ώρες μετά, κάπως τα διευκρινίζετε.
Εδώ και η εικόνα της δικής σας διαύγειας τώρα:
undefined
Όπως εύκολα διακρίνουμε οι δυο αποφάσεις, που αφορούν ακριβώς την ίδια δαπάνη, έχουν διαφορά 3 ώρες παρά 4 λεπτά.
Στην επόμενη φωτογραφία, βλέποντας και τις 2 αποφάσεις μαζί παρατηρώ και αναρωτιέμαι πλέον τα εξής:

  • Στην συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. 
  • Η συγκεκριμένη απόφαση ανέβηκε στη διαύγεια 3 φορές για να πάρει την τελική της μορφή και πάντα σύμφωνα με το νόμο. Αυτό το καταλαβαίνουμε από το ότι η δεξιά απόφαση, πάνω δεξιά  αναφέρει "ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ", που σημαίνει ότι η απόφαση ΞΑΝΑ ανέβηκε στη διαύγεια, είχε κάποιο λάθος ή παράληψη, και ήρθε η "ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ" και τη διόρθωσε. 
  • Η αριστερή είναι η νεότερη και διορθωμένη.
  • Η αριστερή, αν πατήσετε το http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B%CE%9E%CE%9F%CE%9E%CE%98%CE%A9-1%CE%98%CE%98 θα δείτε ότι είναι 3 σελίδες ενώ η δεξιά μόνο μια.
  • Έχει πληρωθεί η δαπάνη μετά από τόσες αναρτήσεις στη διαύγεια? 
  • Τελικά, 1,230 ευρώ βενζίνη τι την χρειάζεστε?
Ένα έχω να ρωτήσω.
Εσείς, εντάξει, καλά κάνετε και...κάνετε ότι μας σώζετε, ως χώρα, εμείς, ως πολίτες, γιατί δε σας βάζουμε όλους σ ένα καράβι και να λύσουμε τους κάβους?

undefined
by ago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου