Ετικέτες

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αμερικανοί ρατσιστές βγάζουν «κίτρινη κάρτα» στον Κασιδιάρη και αμφισβητούν το αν ανήκει στη λευκή φυλή




Αμερικανοί ρατσιστές βγάζουν «κίτρινη κάρτα» στον Κασιδιάρη και αμφισβητούν το α
Δεν θα αρέσει καθόλου στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, μια συζήτηση που διεξάγεται στο διαδίκτυο μεταξύ Αμερικανών, και όχι μόνο, ρατσιστών, οι οποίοι δείχνουν να αμφιβάλλουν κατά πόσο το παρουσιαστικό του «συμβαδίζει» με τα χαρακτηριστικά της λευκής φυλής.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το vima στο αμερικανικό ρατσιστικό φόρουμ stormfront.org ένας χρήστης έθεσε προς συζήτηση την εξής ερώτηση «Τί πιστεύετε για τον Ηλία Κασιδιάρη; Είναι λευκός Ευρωπαίος;» και αμέσως άρχισαν τα σχόλια που μάλλον δεν θα ικανοποιήσουν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

«Κρίνοντας από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει κάποια αφρικανική πρόσμιξη. Δεν φαίνεται να έχει τα τυπικά ελληνικά ή ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε σε τί ποσοστό είναι Ευρωπαίος ή Αφρικανός» αναφέρει ο χρήστης «suedepuma» που έθεσε και το ερώτημα, ενώ ένας άλλος απαντάει πως «Μοιάζει με τυπικό ανοιχτόχρωμο βραζιλιάνο μουλάτο»
«Μοιάζει σαν να έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον χαρακτήριζα λευκό. Υπάρχουν ορισμένοι ” Έλληνες” που έχουν νέγρικο αίμα. Πρέπει να αναλύουμε τον καθένα πιο αντικειμενικά, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους» γράφει ένας άλλος χρήστης, ο StefanF.
Μέσα σε αρκετές σελίδες ρατσιστικού παραληρήματος οι διάφοροι λευκοί «ειδήμονες» αποκαλούν τον βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Τούρκο, Ρομά, Βέρβερο, ακόμη και Αιγύπτιο, ενώ οι πιο ακραίοι προτείνουν να κάνει και τεστ DNA για να λυθεί το «μυστήριο».
Ενας άλλος χρήστης, μάλιστα, δηλώνει ότι τον συμπαθεί, αλλά δεν θα τον πάντρευε με κάποια από τις γυναίκες της οικογένειάς του, προφανώς για να μη χαλάσει το… χρώμα.
Η σχετική ανάρτηση παρέμεινε για αρκετές ώρες στην ιστοσελίδα, ωστόσο, αργότερα, μάλλον κατέβηκε από τους διαχειριστές του φόρουμ.
Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου