Ετικέτες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΔΙΑΔΗΛΩΜΕΤΡΗΤΗΣ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 28, 2013
20130528-205452.jpg
Γραφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
Σύμφωνα με τον κ.Δένδια που ενημέρωσε ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ η εθνοκαθάρσιος κυβέρνηση των τριών συνεταιρων, θα επιβάλλει περιορισμούς στις διαδηλώσεις πού ειναι κάτω των 200 ατόμων (δηλαδή εάν απολυθούν 100 άτομα θά πρέπει να διαδηλώσουν έξω από το σπίτι τους) για να μην δημιουργόύν προβλήματα στην ανάπτυξη!!!! πού και μόνο στο άκουσμά της η ΑΝΕΡΓΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΤΑΚΤΩΣ!!!!!
Ετσι από δώ και στο εξής τα ΜΑΤ εκτός από τον συνήθη γνωστό εξοπλισμό τους θα φέρουν και ενα νέο ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ έτσι ώστε εάν οι διαδηλωτές συμπληρώνουν τον ΜΑΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 200 να ανάβει ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ, δηλαδή
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Στους 199 το ΦΩΣ παραμένει ΚΟΚΚΙΝΟ, αρα ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΟΥΤ. ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, που σημαίνει οτι ειναι 199 και ενας πού έφτασε μετά την ένδειξη του διαδηλωμετρητή, την απόφαση θα παίρνει ο επικεφάλής των ΜΑΤ.

Καλού κακού βέβαια οι διαδηλωτές των 200 και άνω θα πρέπει πρωτου ξεκινήσουν να καταμετριούνται και να κάνουν αλυσίδα γύρω-γυρω μπάς και τους την κοπανήσει καθ οδόν ο πολύτιμος ενας !!!!
Πέρα ομως από τα καλαμπούρια και τα ευφυολογήματα που κι αυτά τάχουμε ανάγκη, το ζήτημα ειναι πολύ σοβαρό γιατί αυτό είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ .Να περιμένουμε και κανένα νέο φιρμάνι για ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 3 ΑΤΟΜΩΝ? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΨΟΥ????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ????
Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ-ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕΣ… ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΓΓΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.
ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΔΥΝΗΡΗ ΙΣΩΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΡΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΕΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΦΟΒΗΘΕΊΤΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ και ΠΑΜΕ!!!!
www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου