Ετικέτες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πολίτες εναντίον Κακιστοκρατίας

undefined
Η κ. Χ. Νικολοπούλου, η οποία εργάζεται ως δασκάλα στην περιοχή του Έβρου και δέχεται πιέσεις και ανοιχτή πολλές φορές επίθεση από προβοκάτορες αλλότριων δυνάμεων στην περιοχή, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των Πολιτών που προσφέρουν στην Ελλάδα, του Δήμου Αμυνταίου.Ο Δήμος έκανε το λάθος να καλέσει τον βουλευτή της ΝΔ κ. Στ. Κωνσταντινίδη για να παραδώσει τιμητικές πλακέτες. Η κ. Νικολοπούλου αρνήθηκε την αναγνώριση της προσφοράς της και την απονομή τιμής από τον κ. Στ. Κωνσταντινίδη τον οποίο ορθώς κατονόμασε ως «έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας». Ο ακραίος βουλευτής της απήντησε αποκαλώντας της «Χρυσαυγίτισα».Θα ήθελα εδώ να θυμίσω τι ακριβώς προβλέπει το ΦΕΚ 240 το οποίο όντως υπέγραψε περήφανα ο κ. Κωνσταντινίδης:

Εδάφιο 12: Ούτε το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής- ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση Τροποποίησης.
4. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία:
4.1
. Η παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται από ή σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.
4.2. Τα μέρη υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης Τροποποίησης στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
Σε μια Δημοκρατία: Οι φερόμενοι πολιτικοί εισακούν τα παράπονα και τη θέληση των Πολιτών και δεν τους επιτίθενται εκδικητικά, διακατεχόμενοι από πολιτική μωρία και αδαημοσύνη που προσβάλλει το έθνος. Επίσης, σε μια Δημοκρατία οι βουλευτές δεν προδίδουν το έθνος δια της ψήφου τους.
Για τη Δημοκρατία,
— Δημογέροντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου