Ετικέτες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η ΘΑΤΣΕΡ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ...

 

Επειδή χθες μ έπιασε μεγάλη αναγούλα, 3 φορές μέσα στη μέρα, από τα υμνολόγια των καθεστωτικών ΜΜΕ για τη Θάτσερ και τα όσα κατάφερε ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων παρέα με την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων σας παραθέτω ένα κείμενο από κάποιον που παρ όλο που τη λάτρευε όσο ζούσε, έκατσε και το έγραψε με στόχο την απόλυτη αντικειμενικότητα.
Επίσης, επειδή τίποτε στη ζωή δεν είναι τυχαίο, ιδιαίτερα για τους προσκυνημένους του πλανήτη, σας παραθέτω και τη λίστα συμμετεχόντων στη Λέσχη Bilderberg το 1975, μόνο 4 χρόνια πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός.
undefined
Παγκόσμιος θρήνος για τον χαμό της Μάργκαρετ Θάτσερ
Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, πέθανε και η είδηση του θανάτου της έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τις αγορές που περίμεναν μια καλή είδηση για να πάρουν τα πάνω τους.
Ενώ τα ΜΜΕ παρουσίαζαν «σοβαρά» ρεπορτάζ με τη ζωή της Μάργκαρετ Θάτσερ, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο κανόνιζαν τρελά πάρτι για να γιορτάσουν τον θάνατό της.
Κάποιοι πολιτικοί δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τη χαρά που θα δώσει στους πολίτες η είδηση του θανάτου τους και πως θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χορεύουν πάνω στον τάφο τους.
Βέβαια, τα έχει γράψει πριν από 80 χρόνια ο Μάρκος Βαμβακάρης: «Όσοι γινούν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν, τους κυνηγάει ο λαός απ’ τα καλά που κάνουν».
Φυσικά, υπάρχουν και κάποιοι που λένε πως αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα και δεν πρέπει κανείς να χαίρεται με τον θάνατο ενός άλλου ανθρώπου αλλά εδώ υπήρξαν άνθρωποι που χάρηκαν με τον θάνατο του Χριστού και δεν θα χαρούν με τον θάνατο της Θάτσερ που ήταν και καριόλα;
Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν κόρη παντοπώλη και πουλούσε τυριά στο μπακάλικο του πατέρα της αλλά οι πελάτες την περνούσαν για αγοράκι επειδή ήταν στραβοχυμένη και κακομούτσουνη, οπότε της την έπεφταν όλοι οι κωλομπαράδες για να την πηδήσουν πίσω από τον πάγκο με τα σαλάμια.
Ο πατέρας της, εκτός από μπακάλης, ήταν και ιερέας, οπότε η Μάργκαρετ –επειδή είχε τον ανθρωποδιώκτη και δεν είχε παρέες- τον ακολουθούσε στην εκκλησία και έγινε και θεούσα.
Ήταν πολύ καλή μαθήτρια και μεγάλο σπασικλάκι, και το είχε ρίξει στο διάβασμα επειδή είχε καταλάβει πως δεν θα βρεθεί άντρας να την στεφανωθεί αλλά οι Βρετανοί είναι βιτσιόζοι κι έτσι βρέθηκε ένας χριστιανός που τυφλώθηκε και την πήρε.
Μπήκε στο Συντηρητικό Κόμμα για να εκδικηθεί τις συμμαθήτριές της που ήταν προοδευτικές θεογκόμενες και κυκλοφορούσαν με το βρακί στην τσέπη για να πηδιούνται αβέρτα, ενώ αυτή έμενε πάντα μπουκάλα επειδή ήταν πατσαβούρα.
Το 1979 έγινε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας αλλά ήταν και η τελευταία γυναίκα πρωθυπουργός, αφού οι Βρετανοί την σιχάθηκαν και αποφάσισαν στη συνέχεια να κάνουν πρωθυπουργούς μόνο φλώρους, όπως ο Μέιτζορ και ο Μπλερ.
Έγινε γνωστή ως «Σιδηρά Κυρία» επειδή φορούσε ζώνη αγνότητας• από την αγαμία είχε λαλήσει και νόμιζε πως όλοι θέλουν να της πετάξουν τα μάτια έξω.
Στη διάρκεια της πρωθυπουργίας της, πήρε σκληρά μέτρα -επειδή είχε αντιληφθεί πως οι περισσότεροι Βρετανοί είναι μαζοχιστές- και μετέτρεψε τη Μεγάλη Βρετανία σε Βρετανία.
Παράλληλα, έκανε έναν πόλεμο κατά της Αργεντινής για τα νησιά Μαλβίνας επειδή ήταν στρατόκαυλη και γούσταρε να βλέπει άνδρες με στολές να σκοτώνονται μεταξύ τους επειδή φαντασιωνόταν πως σκοτώνονται για πάρτη της.
Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν γνωστή για τις καταπληκτικές ατάκες της, και ανάμεσα σε άλλα είχε πει «το πρώτο πράγμα που κοιτώ σε έναν άντρα είναι ο κώλος του» και «όλοι σε αγαπάνε όταν είναι έτοιμοι να χύσουν», που αργότερα το είπε και η Μαντόνα.
Σε ένα συμβούλιο κορυφής, η Μάργκαρετ Θάτσερ είδε τον Θεόδωρο Πάγκαλο που αναπλήρωνε τον Ανδρέα Παπανδρέου και ρώτησε τον διπλανό της «ποιος είναι αυτός ο χοντρός;» αλλά ο Πάγκαλος το άκουσε και της είπε «σε έχει πηδήξει ποτέ χοντρός;» αλλά την Θάτσερ δεν την πηδούσε ούτε χοντρός ούτε λιγνός, οπότε της έριξε έναν στα γρήγορα ο γενναίος και πατριώτης Πάγκαλος στην τουαλέτα και η Θάτσερ ενέκρινε τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα
Τα τελευταία χρόνια τα έκανε συνέχεια πάνω της και είχε Αλτσχάιμερ, οπότε δεν θυμόταν ποια ήταν και πόσο αδίστακτη και σιχαμερή υπήρξε.
Η σορός της Μάργκαρετ Θάτσερ δεν θα ταριχευτεί γιατί, έτσι κι αλλιώς, ήταν σαν μούμια.
Ας είναι ελαφρύς ο βούρκος που θα την σκεπάσει.
by pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου