Ετικέτες

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκαύτωμα Ανθρώπων

Γράφει ο Σιδηρούντιος
Αντίστοιχες ευθύνες με αυτές για το Ολοκαύτωμα έχει σήμερα όλη η ανθρωπότητα για το ότι επιτρέπει να πεθαίνουν από πείνα και ασθένειες καθημερινά τόσα παιδιά. Είναι αμαρτία και απανθρωπιά ο κάθε Εβραίος ή χριστιανός ή ισλαμιστής ή άθεος να έχουμε αυτοκίνητο, τιβί και δεύτερη αλλαξιά ρούχα, τη στιγμή που παιδάκια υποφέρουν φρικτούς θανάτους διότι δεν έχουν δύο ευρώ οι μάνες τους. Η αναισθησία της σημερινής ανθρωπότητας είναι ακόμα χειρότερη από τότε, διότι τότε πολύς κόσμος στον πλανήτη δεν ήξερε τι ακριβώς έκαναν οι Γερμανοί στα στρατόπεδα. Η σημερινή ανθρωπότητα γνωρίζει που πεθαίνει ο κόσμος και πως, έχει τα μέσα να σταματήσει το κακό, αλλά δεν κάνει τίποτα σημαντικό, ενώ θα μπορούσε. Ακόμα και θύματα του ναζισμού όπως η κ. Φράνκο, προτιμούν να δώσουν δύο ευρώ για ένα καφέ σε ένα ρεστοράν, παρά να στερηθούν τον καφέ και να τα δώσουν εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη. Τόσο κτηνώδης είναι η ανθρώπινη φύση μας, τόσο αναίσθητοι είμαστε όλοι μας πολλές φορές.
Επί Β πολέμου πολλοί πολέμησαν το Ναζισμό. Έκαναν τότε πολλοί ότι μπορούσαν. Το να ρίχνει η φρικτά αδικημένη κ. Φράνκο ευθύνες σχεδόν στους πάντες για το κακό που της έκαναν πράγματι οι Καταραμένοι, είναι άδικο. Εκατομμύρια μη Εβραίων έδωσαν τις ζωές και έμεινα ανάπηροι από τις μάχες ενάντια στους Ναζιστές. Δεν έχει κάνει Ολοκαύτωμα η ανθρωπότητα μόνο τους Εβραίους. Κανείς δεν έσωσε και τους Αρμένιους, κανείς τους Μικρασιάτες και Πόντιους, κανείς δεν έσωσε όσους επι Κατοχής πέθαναν από πείνα, κανείς σχεδόν δεν έμαθε ότι για να στείλουν οι Άγγλοι τρόφιμα στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο τα πήραν από κάποιες περιοχές της Ινδίας, όπου σαν αποτέλεσμα από τη στέρηση αυτή πέθαναν δύο εκατομμύρια Ινδοί από πείνα. Οι Ινδοί αυτοί δεν μετράνε μέσα στους 57 εκατομμύρια επίσημους νεκρούς του Β πολέμου. Να μιλήσουμε και για τα εκατομμύρια νεκρών της Ρουάντα; Ή να μιλήσουμε και για τα αμέτρητα θύματα του Εβραίου Μεσσία Ανδρέα Λούκουα που κατέσφαξε την Ανατολική Μεσόγειο τον δεύτερο αιώνα; Το να ρίχνει ευθύνες η μια θρησκεία στην άλλη, είναι μέρος μόνο της αλήθειας και όχι όλη η αλήθεια. Όσο για τις ευθύνες των περισσότερων ανθρώπων για το Ολοκαύτωμα, καλό θα ήταν να ακούσουμε τι λέει η επιστήμη για την ίδια τη φύση του ανθρώπου. Ο άνθρωπος, είτε αυτός είναι Εβραίος, είτε “Βούδας,” είτε Ζωροάστρης, είτε οτιδήποτε, κάτω από εδικές συνθήκες και καθοδήγηση από τους ηγέτες του μπορεί να γίνει κτήνος. Στην ανθρωπότητα δεν υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι Εβραίοι και οι Γκογίμ, ή οι Έλληνες και οι Βάρβαροι, ή οι άσπροι και οι έγχρωμοι. Τα περι εκδικήσεως ενάντια στους άδικους και τους Καταραμένους λοιπόν πρέπει να είναι ενάντια στο ανθρώπινο γένος. Να του ρίξουμε πυρηνικά να το ξεπαστρέψουμε το ανθρώπινο γένος, και να κατοικήσουν επιτέλους τον πλανήτη μόνο οι ευγενικές κατσαρίδες, που είναι στην ουσία ανώτερα πλάσματα.
Και κάτι ακόμα. Πολλοί Έλληνες που δεν είναι Εβραίοι νιώθουν ξένοι στην Ελλάδα. Πολλοί έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους. Η νέα Ελλάδα διώχνει και καταστρέφει πολλά παιδιά της, Εβραίους και μη. Η Ελλάδα εδώ και εκατό σχεδόν χρόνια πεθαίνει. Ποιος άραγε πηγαίνει να πει μια προσευχή για τους χιλιάδες Πόντιους πρόσφυγες που άφησε το Ελληνικό κράτος να πεθάνουν από την πείνα στη Μακρόνησο, πολύ πριν σταλούν εκεί οι αριστεροί; Ποιος τιμά τη μνήμη των θυμάτων της πείνας στην Κατοχή; Που είναι το κράτος στα μνημόσυνα για τις εκτελέσεις των αναπήρων ηρώων του Αλβανικού Μετώπου από τα Τάγματα Ασφαλείας; Μα, να μου πει κανείς, εδώ δεν μιλάμε καν για τη γενοκτονία του Ελληνικού στοιχείου από τις ορδές των άγριων φυλλών που επέδραμαν από το βορά, δύση, ανατολή και νότο, από τον τέταρτο μέχρι τον εικοστό αιώνα. Από σφαγή σε σφαγή και διωγμό σε διωγμό, δεν υπάρχει άλλος τέτοιος τόπος στον πλανήτη από όπου έχουν περάσει τέτοιες συνεχόμενες καταστροφές, αιώνα προς αιώνα. Σε τέτοιο τόπο λοιπόν ας μην περιμένει κανείς να βρει εύκολες απαντήσεις για οτιδήποτε.
Αυτά τα έγραψα αφότου άκουσα την παρακάτω ομιλία, η οποία κατά την άποψή μου περιέχει πολλές αλήθειες αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις. Η φωνή της κ. Φράνκο,  θα πρέπει να ακουστεί περισσότερο, και αξίζει κανείς να δει όλο το βίντεο. Οι Έλληνες Εβραίοι έχουν πραγματικά αδικηθεί :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου