Ετικέτες

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Προσβάλλει την γυναίκα του ήρωα Πλοίαρχου Ιωαννίδη η εφημερίδα «Χαραυγή»

 


Ντροπιαστικό χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», στο οποίο αφήνει σκιές για την γυναίκα του ήρωα Πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, ο οποίος έχασε την ζωή του στην φονική έκρηξη στην Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί.Στο ντροπιαστικό δημοσίευμα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η Μαρία Ιωαννίδη βρέθηκε στο Λονδίνο ως «υψηλή προσκεκλημένη» του Πόλυ Πολυβίου, και μάλιστα την αναφέρουν ως την «εν λόγω κυρία», χωρίς ίχνος ντροπής πάνω τους, και πως θα είναι ανάμεσα στους προτείνοντες την υποψηφιότητα του Αναστασιάδη για την προεδρία κι έτσι, κατά την κρίση τους, «οι σκοπιμότητες άρχισαν να δένουν».

Η εφημερίδα ξεχνάει όμως να αναφέρει ότι η γυναίκα του ήρωα βρέθηκε στο Λονδίνο για την αποφοίτηση της κόρης της, η οποία αν και αποφοίτησε πέρσι, δεν κατάφερε να πάρει το δίπλωμα της καθώς προηγήθηκε η έκρηξη στο Μαρί όπου έχασε την ζωή του ο πατέρας της, και έτσι το ανέβαλαν για φέτος. Αποφοίτηση στην οποία θα έδινε και το παρών του ο Πλοίαρχος, αν δεν σκοτωνόταν από τις βλακείες της Κυβέρνησης της οποίας η Χαραυγή κάνει πλάτες.
Η οικογένεια Ιωαννίδη πράγματι έμεινε στο διαμέρισμα του Πόλυ Πολυβίου στο Λονδίνο, όχι για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα όπως κάνει η «Χαραυγή», αλλά γιατί ήταν άδειο και προς τιμή του ο κ. Πολυβίου το διέθεσε στην οικογένεια για να μην πληρώσουν ξενοδοχείο.
Για ακόμα μία φορά, ντροπή σε αυτούς που γράφουν αυτές τις χυδαιότητες, που προσβάλλουν την τιμή ενός ήρωα αλλά και της οικογένειάς του. Πως καταφέρνουν να κοιμούνται τα βράδια αυτοί οι άνθρωποι άραγε; 
http://alithia.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου