Ετικέτες

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Προτείνουν να θυσιαστεί η Ελλάδα!

Προτείνουν να θυσιαστεί η Ελλάδα!

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Ιουνίου 13, 2012
undefined
Ο Τζορτζ Όσμπορν δεν είναι… ακόμη ένας υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας. Αποτελεί τον πολιτικό “διόσκουρο” του Ντέιβιντ Κάμερον, καθώς μαζί ξεκίνησαν τη θυελλώδη διαδρομή τους προς την κορυφή, αναγεννώντας τους Συντηρητικούς, και παρουσιάζοντας στη βρετανική κοινωνία ένα νέο σύμφωνο… συγκατοίκησης, πολύ πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης εποχής, πέρα και πάνω από αγκυλώσεις, στρεβλώσεις και προκαταλήψεις.
Όταν λοιπόν σηκώνει εκείνος το βάρος της αποκάλυψης περί σχεδίου “θυσίας” της Ελλάδας, προκειμένου να διασωθεί η ευρωζώνη, και να μην καταρρεύσει το κοινό νόμισμα, μάλλον οφείλουμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη όσα λέει.

Ο Βρετανός ΥΠΟΙΚ αποκάλυψε ότι η ιδέα του εξοβελισμού της Ελλάδας από την ευρωζώνη έχει ήδη ακουστεί πίσω από τις κλειστές πόρτες των συναντήσεων των ηγετών. Και έχει ως… ανάδοχο την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία σύμφωνα με τον Τζορτζ Όσμπορν έχει χάσει την υπομονή της. Και απ’ την άλλη, δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες όσων πιστεύουν ότι μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, θα οδηγούσε σε πλήρη κατάρρευση.
Πρόσθετη σημασία έχει το γεγονός ότι η Μεγάλη Βρετανία δεν συμμετέχει στην ευρωζώνη, και διαθέτει εκ των πραγμάτων μεγαλύτερη ευχέρεια στο να διατυπώνει αλήθειες ή… αποκαλύψεις. Καθώς επίσης και το γεγονός ότι το Λονδίνο συνεχίζει… αγκαζέ με την Ουάσινγκτον. Απέναντι στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου