Ετικέτες

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Χ,Α, ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Nikos είπε


Ιστορία
Δεν θυμάται κανείς πότε και πως ιδρύθηκε. Φήμες θέλουν το όνομα της να συνδέεται με γνωστό σε όλους μας Πάσχα. Άλλοι λένε ότι δημιουργήθηκε την εποχή τουδιαφωτισμού και δημιούργησε τον φασισμό και τον ναζισμό σε Ιταλία και Γερμανία. Μετά την πτώση του Σινικού τοίχους κατέφυγε στα βαλκάνια και εισχώρησε στηνΕλλάδα ώς “Χρυσή αυγή” με σκοπό την πτώση του IQ του κόσμου και την Δημοκρατία του Μαϊντανού.
Συνεργασίες
Όπως κάθε οργάνωση που σέβεται τον εαυτό της,έτσι και η χρυσή αυγή συνεργάζεται με διάφορες άλλες επαναστατικές οργανώσεις όπως η ΚΥΠ, η αστυνομία και το ΛΑ.Ο.Σ.. Μέσω της δράσης αυτής της καλής επαναστατικής οργάνωσης εκφράζονται και πολλοί Έλληνες λογοτέχνες όπως ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, οΚυριάκος Βελόπουλος, ο Ανέστης Κεραμυδάς,ο Άδωνις Γεωργιάδης,ο Κώστας Πλεύρης ο σούπερ-νομάρχης-καλλιτέχνης-γελωτοποιός-φιλόσοφος Παναγιώ-ΤάκηςΨωμιάδης και άλλοι πολλοί.
Χαρακτηριστικά καί θέσεις
 Χαιρετούν ναζιστικά, δηλαδή με το χέρι ψηλά σαν σημάδι της αποχής τους από την μαλ….. Βέβαια άμα σου μιλήσουν καταλαβαίνεις ότι δεν απείχαν για πολύ καιρό. Άλλη θεωρεία λέει ότι το κάνουν αυτό γιατί πολύ απλά δείχνουν τον πλανήτη τους.
 Περπατάνε με βήμα παρέλασης, γιατί αν περπατήσουν διαφορετικά θα μπερδευτούν και θα πέσουν .
 Δεν ξέρει κανείς πώς είναι η πραγματική τους φωνή, καθώς δεν μιλάνε, μόνο φωνάζουν.
 Είναι προσηλωμένοι στα ιδανικά του έθνους κι ας μην ξέρουν ποιά είναι αυτά.
 Πιστεύουν ότι ο υπόγειος του Λονδίνου ήταν επαναστατικό κίνημα και είναι εναντίον του όπως και σε κάθε επαναστατικό κίνημα.
 Οι θέσεις τους είναι σαφώς κατά του μαρξισμού και ειδικά κατά του Μαρξ και του Σπένσερ από τους οποίους και δεν διακρίνουν και μεγάλη διαφορά.
 Θέλουν να κάνουν πόλεμο για τη δόξα της Ελλάδας, με την Τουρκία, τα Σκόπια, την Αλβανία, το Ισραήλ, τη Ρωσία, το Βέλγιο, τη Γκάνα, την Ιαπωνία, τις νήσους Ούα Χούκα, την χαμένη Ατλαντίδα, τον Γαλαξία της Ανδρομέδας κ.α.

to sex thelei 2 - to elahisto !!!! είπε


Μπράβο κοπελάρα μου.
Συγχαρητήρια.
τελικά τα @ρχίδι@ είναι πιό πάνω από κει που νομίζουν μερικοί.
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι για την μαγκιά σου
απέναντι σε ανεγκέφαλα ανθρωποειδή,
αποτέλεσμα αποτυχημένης συνεύρεσης ουρακοτάγκου με αυνανιζόμενη πατσαβούρα.
Φορείς της έννοιας του κενού, ανάμεσα στα αυτιά τους.
Τους ξεφτίλησες.
Τόσο macho men και να δεν έχουν μάθει ακόμη οτι το σεξ θέλει δύο για να γίνει , τουλάχιστον δύο !!! ;)
PS όχι μάγκες μου. Ο εκφοβισμός δεν περνάει. Πάλι μονοι σας θα το ¨κάνετε”. Εσείς και η χείρα!!

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ είπε


ΑΛΛΕΝΑΚΙ
“Βρείτε έναν Έλληνα που δεν το επικρότησε ενδόμυχα”
Εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν το επικρότησαν ούτε ενδόμυχα,ούτε δημόσια.Ο πατριωτισμός μπερδεύεται με την πατριδεμπορία,ο σεβασμός με την καφρίλα,κάποιοι σχολιαστές περασμένης ηλικίας με σάπια μυαλά,αντί να επικροτήσουν την πράξη της κοπέλας,πετάνε υπονοούμενα για την εμφάνιση και τον σεξουαλικό της προσανατολισμό…ένας μύλος,ένας αχταρμάς μιας παρακμάζουσας κοινωνίας.Ο δημοσιογράφος που πάει εκεί δεν είναι ο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής των ειδήσεων,είναι ένας εργαζόμενος των 700 ευρώ,το μέγιστο,με 12 ωρη δουλειά.Ο δημοσιογράφος,δεν είναι μέλος της χρυσής αυγής για να σταθεί προσοχή στον αρχηγό,αυτό το τυπικό αφορά μόνο τα μέλη μιας στρατιωτικής οργάνωσης,όχι όμως την υπόλοιπη κοινωνία.Πράγματα τόσο απλά,που πλέον η πνευματική τύφλωση τα καθιστά δυσνόητα…Θλίψη…
- Δεν με ενδιαφερει αν ειναι (1) γυναικα ή αντρας, (2) “τζιβιτζιλού” ή καλογρια, (3) κομούνι ή χιτάκι, κτλ κτλ. Ο σεβασμός δεν επιβάλεται χρυσαυγίτες, κερδίζεται !!!! Καλως ηρθατε στη δημοκρατια!!!
- Δυστυχώς οι ανεγγεφαλοι των ΜΜΕ προσπαθησαν να κρατησουν μακρια απο τις τηλεορασεις και τα αλλα ΜΜΕ τη Χρυση Αυγη καθ’ ολη την προ-εκλογικη περιοδο, διοτι ετσι, πιστευαν, θα τους κρατουσαν μακρια απο τους ψηφοφορους….Λαθος!!!! Ειμαι “χαρουμενος” που τα καναλια εδειξαν και συνεχιζουν να δειχνουν το “εγερθητω” βιντεο, διοτι ετσι ολοι τωρα μπορουν με τι εχουμε να κανουμε…. Μακάρι τα καναλια να συνεχιζουν να παιζουν βιντεο με τα “αντριλικια” της Χρυσης Αυγης διοτι μονο ετσι θα μαθει ο κοσμος για τα φιδια που εχουμε στον κορφο μας….
- Μπράβο στη Ναντια !!!! Κατω οι ναζιστες !!!!

liakouras είπε


σιγά μην έπρεπε να σηκωθούν για να μπει το απόβρασμα μέσα…!!!! Έχουν χάσει και αυτοί τον μπούσουλα…όταν καταλάβουν τι εστί Μιχαλολιάκος θα εκπλαγούν και οι ίδιοι….Ωστόσο όταν χαιρετιούνται Ναζιστικά μάλλον ζηλεύουν το ΕΘνος των Γερμανών που όταν εμείς είχαμε πολιτισμό αυτοί στα δέντρα έτρωγαν μπανάνες….Τα μηδενικά αποκτούν αξία με την υποδιαστολή…!!!!

Κερκυραίος είπε


Τι ζημιά σας έκανε η κοπέλλα βρέ παλληκάρια!
Τζιβιτζιλού και δεν συμμαζεύεται!
Μια σταλιά κοπελίτσα και δεν προσκύνησε τις πληθωρικές αρσενικές ορμόνες σας!
Πιαστήκατε από το “πρωχό” στυλάκι και από το μ(υ)αλλάκι που σπανίζει κατά δική σας μεριά!
Να μην είναι η Μαλάμω με κοτσίδες να κάθεται σούζα και να προσκυνάει δουλικά τον αφέντη …!
Σκέψου να είχε και στυλ “αναρχοάπλυτης” τι θάχατε να της ξεράσετε!
Η αλήθεια είναι ότι η “μικρή” έκανε την πρώτη μεγάλη ζημιά στο παραφουσκωμένο με ελπίδες μπαλόνι και αυτό είναι το ασυγχώρητο!
Αρχίσανε τα “ξεβρακώματα” πριν καλά-καλά μαζευτούν οι κάλπες!
Και φταίει μόνο γιατί εξ’ αιτίας της το αυτο-ξεβράκωμα έλαβε μεγάλη δημοσιότητα.
Να μην στηθεί σαν φανταράκι μπροστά στον μεγάαααλο ηγέτη!
Μα που βαδίζομεν ως χώρα και ως Έθνος!
ΤΩΡΑ ξεκινάει το μεγάλο γέλιο, και ΕΥΤΥΧΩΣ που μπήκαν στην Βουλή και συνεχώς θα εκτίθενται πλέον σε δημόσια θέα!
Τώρα θα φανεί τι περιέχουν τα κρανία κρανίου τόπος, τώρα θα φανούν και οι “εθνοσωτήριες” πρακτικές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου