Ετικέτες

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ 2


Παραπλανητική προπαγάνδα

‘Άρθρο του Οζτζάν Οζτζάνχαν στην Σταρ 
«ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕότι είναι παμπόνηροι. Φιγουράρουν στην πρώτη γραμμή σε θέματα προπαγάνδας και υποκρισίας. Με εκπαίδευση των Εβραίων, Άγγλων και Γάλλων είναι οι καλύτεροι στον τομέα της προπαγάνδας. Αντιληφθήκατε για ποιους κάνω λόγο. Οι Ε/κ γείτονές μας προηγούνται της μητέραςπατρίδας τους Ελλάδας, των καλαμαράδων και των ευζώνων. Τη τελευταία 25ετία οι Ελλαδίτες ειδικοίεπί πολιτικών, στρατιωτικών και οικονομικών θεμάτων έχουν αποτύχει και δεν έχουν να παρουσιάσουνπειστική πολιτική στη διεθνή σκηνή. Οι Ε/κ βλέπουν τους εαυτούς τους ως μέρος του ελληνικού πολιτισμού, με τους ηγέτες τους να έχουν φήμη παραπλάνησης του κόσμου. Τα κράτη του κόσμου, οι πολιτικοί είναι βλάκες και πιστεύουν ότι τους λένε οι Ε/κ; Κατά τη γνώμη μου δεν τα πιστεύουν αλλά στο παρόν στάδιο προσποιούνται. Έχουν παραπλανήσει τους σούπερ ειδικούς επί σχεδίων της ΕΕ, των ΗΠΑ, του ΟΗΕ. Πότε; Όταν δήλωσαν ότι θα υπερψηφίσουν το σχέδιο Ανάν και στο τέλος το καταψήφισαν. Ανακοίνωσαν ότι χωρίς την ενημέρωση της ΕΕ δεν θα προχωρήσουν σε υπογραφήσυμφωνιών, δεν θα διενεργήσουν έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο, αλλά έκαναν το αντίθετο. Κάποτε προσέγγισαν τη Σοβιετική Ένωση, εντάχθηκαν στους Αδεσμεύτους. Ως Κυπριακή Δημοκρατίαπροχώρησαν σε σχέσεις με τον αραβικό κόσμο και το Ισραήλ. Σχέσεις εμπορικές, οικονομικές ακόμη και πολιτικές. Προ ημερών ο αρχηγός του ΔΗΣΥ ήταν στο Ισραήλ. Σύμφωνα με ε/κ πηγές έχουν υπογραφεί με το Ισραήλ στρατιωτικές, εμπορικές και πολιτικές συμφωνίες και θα διεξαχθούν κοινές ασκήσεις. Τα αποθέματα του φυσικού αερίου θα προστατεύει, δήθεν, η Αεροπορία του Ισραήλ, ενώ έχουν συστήσει ομάδες οι οποίες θα συντονίζουν την πώληση του αερίου, σε ποιους θα διατίθεται αυτό κλπ

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι Χριστόφιας, Αναστασιάδης, Κληρίδης φιλοξενούν τον Έρογλου. Τονφιλοξενούν ως η ηγέτη της τ/κ κοινότητας και όχι ως πρόεδρο, ως συνομιλητή στις διαπραγματεύσεις,ως συμπατριώτη. Παρουσία των αρμοδίων των ΗΕ ποζάρουν όλο χαρά.  
Ύπουλα οι Ε/κ θέλουν να διαμηνύσουν στη διεθνή κοινότητα: “Δείτε πόσο ωραία τα περνάμε, τρώμε,πίνουμε, ζούμε σαν αδέλφια. Δεν τρέφουμε μίσος, κακία, εκδίκηση”. Δυστυχώς, οι αγνοί ηγέτες και ολαός μας πέφτουν στην παγίδα. Τι δουλειές έχετε στα τραπεζώματα των Χριστόφια, Αναστασιάδη, αύριο -μεθαύριο του Κυπριανού ή κάποιου άλλου πολιτικού; Γιατί τόσο χαρά και χαμόγελα μπροστά στην κάμερα; Θα κάνει λάθος η διεθνής κοινότητα αν σχηματίσει την εντύπωση ότι η ζωή στο νησί είναι όπως παρουσιάζεται στις φωτογραφίες των ηγετών; Μετά από αυτό εσείς φωνάξτε όσο θέλετε ότι οι Ε/κ σφετερίστηκαν την Κυπριακή Δημοκρατία, τα δικαιώματα των Τ/κ. Αυτό που επικρατεί στην Κύπρο είναι συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, δεν υπάρχει ειρήνη αλλά δύο κράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου