Ετικέτες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ (ΑΡΧΑΙΟΠΤΕΡΥΞ)


archaeopteryx είπε...


Όπως είπα με πολλά περισσότερα λόγια στο
http://www.antinews.gr/2011/11/15/133611/#comment-851964
η GS είναι μία σχετικά μικρή εταιρία στον χρηαμτοπιστωτικό χώρο. Αυτό που την ξεχωρίζει είναι τα εξαιρετικά βιογραφικά, η απίθανα απαιτητική διαλογή για να μπει και να ανέβει κάποιος, και η έντονη εμπειρία που υπερβαίνει το συμβουλευτικό ή το ακαδημαϊκό.

Οι σκοποί της GS είναι συγκεκριμένοι και καμία σχέση δεν έχουν με ...παγκόσμια ή τραπεζική διακυβέρνηση. Απλά, καλό σχολείο.

Αν θέλαμε να υφάνουμε συνωμοσίες (και αναρωτιέμαι τι αποπροσανατολισμό επιχειρεί η Γαλλική εφημερίδα -- και το Βημα) θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Κολλέγιο Αθηνών συνωμοτεί να κυβερνήσει την Ελλάδα, αφού και ο Παπαδήμος, και ο Σαμαράς και ο ΓΑΠ έχουν περάσει από εκεί. Φαιδρό σαν άποψη.

Οι Γάλλοι και οι "Ευρωπαίοι" γενικά έχουν παράδοση εύκολης και βολικής στοχοποίησης "Εβραιων" και "κερδοσκόπων" ή "Εβραιομασόνων κερδοσκόπων" όταν οι ίδιοι οι Ευρωπαίο έχουν δυσκολίες, από τον Φίλιππο τον Ωραίο που καθάρισε τους Ναϊτες στους οποίους χρωστούσε πολλά, μέχρι τον Χίτλερ που δεν ξέρω πωε την είδε την ίδια δουλειά.

Η GS δεν "τοποθετεί". Η GS είναι μία σχετικά μικρή και δυναμική τράπεζα, κατάλοιπο παλαιών επενδυτικών τραπεζών που καταργήθηκαν προς όφελος μεγαλύτερων εμπορικών τραπεζών περί το 1990. Στον βαθμό που έχει στελέχη, μερικά από αυτά τα στελέχη συχνά διορίζονται σε θέσεις που απαιτούν "διαπιστευτήρια". Μόνον αυτό.

Οι Γαλλοι είναι οι κατ εξοχήν "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", και μαζί με τους Γερμανούς εταίρους τους έχουν τις συνήθεις σκοταδιστικές αντιλήψεις.

Φταίει το Κολλέγιο! Κάνετε λίστα αποφοίτων στην Ελληνική Μεταπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου