Ετικέτες

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αποφασίζουν να διώξουν 18.000 ΕΠΟΠ ….Οι ανίκανοι


Αποφασίζουν να διώξουν 18.000 ΕΠΟΠ ….Οι ανίκανοι

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011


Ακούσατε στα μέτρα που θέλουν να πάρουν και διαρρέουν οι κοντυλοφόροι της συμφοράς κατε εντολή είδατε πουθενά για μείωση κατά 50% του μισθού και τις συντάξεις των βουλευτών ;
Είδατε εσείς πουθενά να υπάρχει μέτρο για απόλυση των υπαλλήλων της Βουλής ; μήπως να επιστρέψουν οι συνεργάτες των βουλευτών στην υπηρεσία τους και να απολυθούν οι διορισμένοι στα γραφεία συγγενείς τους ;
Τώρα ανακάλυψαν ότι για όλα φταίει ο στρατός οι αξιωματικοί γιατί αφού υπηρετούν από 18 χρονών και δεν πληρώνονται ποτέ για τις υπηρεσίες και τις ώρες εκτός ωραρίου τα νυχτερινά τις Κυριακές αργίες και τα σχετικά όταν διαμαρτύρονταν τους απαντούσατε μα εσείς την διαλέξατε την αυτήν την δουλειά .
Αλήθεια είναι ,εμείς την διαλέξαμε αλλά η Πατρίδα μας έδωσε αυτό το δικαίωμα γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει αυτές τις υπηρερωρίες και μιλάνε αυτοί που χρέωσαν την Πατρίδα με πλασματικές υπηρεσίες με την συμμετοχή των πολιτικών τους προϊσταμένων .
Αυτοί είναι που τώρα θέλουν να διώξουν τους ΕΠΟΠ γιατί δεν είναι πλέον όμηροι των πολιτικών τους γραφείων και των βουλευτών που ακόμη και να κλάσουνε ζητάνε αποζημίωση γιατί είναι σε επιτροπή λέει.
Η Σούλα Μερεντίτη βουλευτής του Πασόκ που καίγεται για αυτούς που θα απολυθούν όχι γιατί την έπιασε ο πονος για ην Πατρίδα αλλά γιατί θα χάσει την πελατεία της, σε κανάλι ούρλιαζε ότι πρέπει να κόψουμε τους μισθούς των αξιωματικών .
Πως διορίστηκε εσύ θείτσα στην Αγροτική Τράπεζα με το απολυτήριο του γυμνασίου ;Και τι μισθό παίρνεις ; και τι δουλειά έκανες στην Τράπεζα πάταγες ποτέ ; και έχεις εσύ λόγο για την δουλειά των αξιωματικών ;
Οι ίδιοι που θα διώξουν τους ΕΠΟΠ είναι αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα να έχουμε 20.000 ανυπότακτους φυγόστρατους χωρίς συνέπειες ψηφίζοντας ειδικά νομοσχέδια !
Είναι οι ίδιοι που δεν θέλουν αν εισπράξουν τα χρέη και δεν ενεργοποιούν μέτρα για κατάσχεση των περισουιακών στοιχείων των φοροφυγάδων αλλά απειλούν με κατάσχεση τους φουκαράδες που δεν έχουν να πληρώσουν το τέλος της ανικανότητα τους ..
Αλλά έως εδώ και μη παρέκει δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε παιδάκια που πετάνε πέτρες ,
Αλλά ηγέτες που ξέρουν να πολεμάνε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ και τότε αλίμονό σας!
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου