Ετικέτες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Aιγυπτος (Αρχελαος)



Αρχελαος είπε...

Μεχρι τις εκλογες προεδρος προβλεπεται ο αρχηγος ΓΕΣ της Αιγυπτου,Αντιπροεδρος ο παρων αρχηγος μυστικων υπηρεσιων,καπου χωμενος ο επομενος προεδρος μετα τις εκλογες κ.'Νομπελ" και καποια συμμετοχη υπο πληρη ελεγχο η Μουσουλμανικη Αδελφοτητα (ΜΑ) που στηριζει τον κ."Νομπελ" αλλα τον βλεπει κατι σαν Δουρειο Ιππο για λογαριασμο της και...λογαριασμο χωρις τον ξενοδοχο.
Η ΜΑ εχει δειξει πληρως τι θελει.
Ξεκινησε το 1928 με πολιτικη τρομοκρατια κατα των Κοπτων Χριστιανων.
Το 1930 ζητησε πισω τις ..."αποικιες του Ισλαμ" Ανδαλουσια Ισπανιας,Νοτια Ιταλια και Βαλκανια.
το 1948 δολοφονησε τον τοτε πρωθυπουργο της Αιγυπτου,το 1954 απεπειραθει να δολοφονησει τον Νασερ,το 2004 ο Akef ,ανωτατος ηγετης αυτης,διακηρυξε την ΑΠΟΛΥΤΗ πιστη για εισβολη του Ισλαμ σε ΗΠΑ+Ευρωπη.Το 2010 ο Badi,ανωτατος ηγετης της,διακηρυξε την Τζιχαντ.
Τελος ο Qaradawi Yousef,ανωτατος "...πνευματικος!" ηγετης της ΜΑ ,ειπε την δικη του κοτσανα="Κατακτησαμε το 1453 την Κωνσταντινουπολη,τωρα απομενει η κατακτηση της Ρωμης".
Αυτοι ειναι και οι κυριαρχοι λογοι που ενας ανθρωπος 82 ετων που δεν προσδοκα τιποτα γιαυτον τον ιδιο δεν τολμαει να παραιτηθει.Οι αλλοι
της Δυσης παιζουν απο μακρυα με την φωτια και πολυ ακουστηκε οτι εχουν και προσωπικα συμφεροντα στην περιοχη που θα τα εξυπηρετησει ο κ. "Νομπελ".Εχει ξανασυμβει αυτο και στο Ιρακ...τουλαχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου