Ετικέτες

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ανωνύμου του Έλληνος

Πέσαν οι μάσκες...
Ιδού ο "Έλληνας", ο οποίος υπερασπίζεται τους Έλληνες αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει το ναζιστικό τυπικό χαιρετισμό, ξεχνώντας ότι κάποιοι άλλοι που χαιρετούσαν σαν τον εν λόγω κύριο έσφαζαν σαν τα αρνιά Έλληνες δεξιούς, αριστερούς, ουδέτερους, ενήλικους, ανήλικους και αγέννητους (στην κοιλιά της μάνας τους!) ως αντίποινα για τους προκληθέντες μώλωπες σε ομοϊδεάτες τους στρατιώτες!
Το μισό μου σόι είναι δεξιοί και το μισό μου σόι είναι αριστεροί: αν τολμούσα να χαιρετίσω ναζιστικά, θα με είχαν αποκληρώσει και οι μεν και οι δε! Οι Έλληνες δεν μπορούν να είναι φασίστες και οι φασίστες δεν μπορούν να είναι Έλληνες, όταν ο ελληνικός λαός έχει νιώσει στο πετσί του τι σημαίνει φασισμός! (Καλάβρυτα, Δίστομο, Κομμένο, Ανώγεια, Παραμυθιά κτλ.)
Προς προηγούμενο σχολιαστή: Πολιτική θέση είναι η θέση που έχει σχέση με τον πολίτη (άνθρωπο) και την πολιτεία. Η θέση που στρέφεται κατά του πολίτη και της πολιτείας είναι κάθε άλλο παρά πολιτική. Ο φασισμός ουσιαστικά είναι η εφαρμογή του νόμου της ζούγκλας σε ανθρώπινες πολιτείες. "Ο θάνατος σου η ζωή μου".
Εγώ προτιμώ να παραμένω άνθρωπος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου