Ετικέτες

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

(ψευτο) Ιστορία Παντείου

«υποβάλλει ότι η Κύπρος ήταν πάντα ένα κομμάτι του αλύτρωτου Ελληνισμού, χωρίς σε αυτήν να γίνεται αναφορά για τους Τουρκοκυπρίους στην ιστορική πορεία του νησιού».
Ο Πολυβιος ειχε γραψει οτι "η Ιστορια αφαιρεθησομενης της Αληθειας ανωφελος διηγησης εσεται" διατυπωση που θα επρεπε να ειναι η "λυδια λιθος" καθε ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ.Ποια ειπαμε οτι ειναι η ειδοτητα του " κ.καθηγητη παπαδοπουλου";Γιατι αν δηλωνει "ιστορικος" θα επρεπε να του αφαιρεθει το πτυχιο...
"«Η νέα αφήγηση που πρέπει να καλλιεργηθεί στους Κυπρίους είναι ότι η Κύπρος αποτελεί δίαυλο διακίνησης προσώπων και πολιτισμών», κατέληξε."
Αν ειλικρινα θελει να εφαμοσει αυτη την αρχη ας την εφαρμοσει σπιτι του πρωτα...

"ο καθηγητής Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η συνοχή των εθνών εδράζεται σε εθνικές αφηγήσεις, χωρίς να έχει σημασία εάν αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα"
  αυτο ισχυει για "εθνη" σαν τα Σκοπια -Βοσνια-Κοσσοβο (αληθεια ποιοι τα "κατασκευασαν"; μηπως ο "κ. καθηγητης" θα μπορουσε να μας διαφωτισει σε αυτο το ζητημα η θα ηταν μαλλον ανθυγεινο για το πορτοφολι του και την "καριερα του";)Για ολα ομως τα ΕΘΝΗ αξια του ονοματος αυτη η θεωρια δεν αποτελει παρα ενα "καραμπινατο" παραμυθι του αποδομισμου (χωρις δρακο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου