Ετικέτες

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ελληνισμός (Σιδηρούντιος)

Δεν είναι το Α και το Ω η γλώσσα. Η γλώσσα είναι εργαλείο. Σε κακό μάστορα το καλύτερο να του δώσεις, στραβά θα χτίζει. Δώσε σε καλό μάστορα ότι εργαλείο, και θα σου κάνει έργο.

Υπάρχουν πολλοί που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα. Να όμως ορισμένοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να δώσουν το όνομά τους και κάτι από τη ζωή τους για να δουν μία καλύτερη Ελλάδα. Το ζητούμενο είναι καθαροί άνθρωποι με ικανότητες, που ο καθένας θα μπορέσει με τη σειρά του να προτείνει από μερικούς ακόμα. Αν παρθεί μία πρωτοβουλία για μία πρώτη συνάντηση, πολλά θα προκύψουν. Θεωρώ τον Λυσσαρίδη και τους συνεργάτες του ως ιδανικούς για τον συντονισμό ενός Παγκοσμίου Συμβουλίου του Ελληνισμού, το οποίο θα αναλάβει την σωτηρία της Ελλάδος.
Βάσος Λυσσαρίδης, Σαρτζετάκης, Στεφανόπουλος, Γλέζος, Μίκης Θεοδωράκης, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Θεόδωρος Σπυρόπουλος, άνθρωποι του Άθενς, άνθρωποι του Σπύρου Βρυώνη, Γιαννάκης Ομήρου, Δημήτρης Νανόπουλος, Πέτρος Δούκας, Βαγγέλης Παπαθανασίου, Δημαράς, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Μαρκεζίνης, Καλεντερίδης, Ιβαν Σαββίδης, Φώτης Κουβέλης, Μανόλης Δρετάκης, Στάθης Παναγούλης, και στελέχη από την ΕΣΠΕ που δεν γύρισαν στο ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Αλευρομάγειρος, Λεωνίδας Καβάκος, Αγάθη Καλησπέρα, Νίκος Γκιόλιας, Νανά Μούσχουρη, Χαράλαμπος Δενδρινός, Ιωάννης Κοραντής, Βασιλάκος, Πισσαρίδης (νόμπελ), Ναύαρχος Σταυρίδης, Γεώργιος Τένετ, Νικόλαος Νεγροπόντε, Ιωάννης Δ. Νεγροπόντε, Μιχαήλ Λαζαρίδης, εφευρέτης του Μπλάκμπερυ, Ν. Παπαδόπουλος βουλευτής στην Σουηδία, Χαρά Νικοπούλου, Β. Αγτζίδης, Στάθης Παναγούλης, Γιάννης Μανώλης, στελέχη των ΠΟΛ. ΑΝ και ΔΗ. ΑΝΑ που δεν γύρισαν στη ΝΔ, στελέχη από την Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία Ανατροπή, στελέχη από το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών, Αγιορείτες, Εθελοντές των Ολυμπιακών αγώνων, απόστρατοι αξιωματικοί, συνταξιούχοι δικαστικοί, σύμβουλοι υπουργών διορισμένοι με ΑΣΕΠ και όχι κομματικοί, στελέχη και βουλευτές από ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ, στελέχη από Δημ. Περιφερειακή Ένωση, που δεν γύρισαν σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Στελέχη από την ομογένεια, ακαδημαϊκοί του εξωτερικού. Υπάρχουν πολλοί ικανοί και αξιόλογοι Έλληνες στο εξωτερικό και πρέπει να τους έχει σε λίστες το ΥΠΕΞ. Το ΚΚΕ έχει ένα άριστο δυναμικό ανθρώπων από ηθικής πλευράς, αλλά, κατά την άποψή μου, με προβληματική γνώση για το παγκόσμιο σκηνικό και την ιστορία. Το ΚΚΕ όμως είναι ένα βαθιά πατριωτικό κόμμα με ικανότατα στελέχη και δεν πρέπει να μείνει έξω από την υπόθεση ανάπλασης της Ελλάδος. Μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Όχι λύση από αριστερά και δεξιά, αλλά από όλους, εκτός όμως στελεχών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κυβέρνησαν και έφεραν τη χώρα στο χάλι του σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου