Ετικέτες

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Απάντηση σε Τούρκους

"Βρίσκω ακόμη πιο παράδοξες τις παρατηρήσεις Παπούλια για τις συνέπειες της κούρσας των εξοπλισμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Δήλωσε: «Αν δεν αντιμετωπίζαμε το οικονομικό βάρος του κονδυλίου για τους εξοπλισμούς δεν θα είχαμε ανάγκη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο». (...)
Αν συνεχίσετε σε αυτή τη λογική κ. Παπούλια, φοβάμαι ότι και τα δύο έθνη, αλλά κυρίως οι αγαπητοί Ελληνες, δεν θα πληρώσουν μόνον οικονομικό τίμημα αλλά πολύ περισσότερα."
  Θαρρω οτι η πρεπουσα απαντηση στις τουρκικες "παραινσεις" ειναι ενα μεσαιωικο ελληνικο ("βυζαντινο") ρητο "Η προσταγη σου λαχανα και ο ορισμος σου αγγουρια"
Αν εχουν τοσο μεγαλη πρεμουρα για "ξεκαθαρισμα λογαριασμων" καοδεχουμενοι εξαλλου ξερουμε και εμεις να χορευουμε το "ματωμενο χορο του Αρη" οπως εγραωε και ο Ομηρος...
Παντως θα συμφωνησω με τον αξιοτιμο απελλη οτι σε τετοια περιπτωση θα ηταν συνετο να γινει "κατι" με τους διαφορυς λαθρομετνστες γιατι σε εναν αγβνα για την ιδια μας την ζωη οπως ενας πολεμος με τους Τουρκους δεν εχουμε περιθωριο να δεχτουμε μια "μαχαιρια στην πλατη" (συγνωμη για την εκφραση).Εξαλλου συμφωνα και με το ρωμαικο δικαιο '" ο ανωτερος νομος ολων ειναι η σωτηρια της πατριδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου