Ετικέτες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Θέμα χρόνου η ένταξη της Κριμαίας στη Μεγάλη Ρωσία




russianΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία με τον ρωσικό στρατό να αναπτύσσεται στην γύρω περιοχή.


Με αιφνιδιαστική διαταγή του Προέδρου Πούτιν τέθηκαν σε Συναγερμό οι Στρατιωτικές Δυνάμεις Κεντρικής και κυρίως Δυτικής Ρωσίας, που βρίσκονται στα Ουκρανικά Σύνορα!


Ο Συναγερμός ισχύει από τις 14.00 ώρα Μόσχας, αφορά όλους του Κλάδους των ενόπλων Δυνάμεων, ακόμη και την Αεροδιαστημική Άμυνα, ενώ συμπεριλαμβάνει αντιμετώπιση Τρομοκρατίας, ως και …εξάπλωση Επιδημιών!


Ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου αποκάλυψε την ξαφνική σημερινή εντολή Πούτιν και ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να επιτευχθεί ως αύριο η μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητά τους!


Σαν να πρόκειται δηλαδή για Ολικό Πόλεμο, κάθε είδους και απειλής!


Ο Έκτακτος Συναγερμός θα περιλαμβάνει μεγάλης εμβέλειας κινητοποιήσεις Δυνάμεων και Μονάδων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού σε θέσεις διασποράς και στρατηγικά σημεία και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου!


Ο ίδιος ο Πούτιν θα παρακολουθεί κατά βήμα όλα τα στάδια της κινητοποίησης και αναμένεται να επιθεωρήσει προσωπικά τον Στρατό για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το επίπεδο ετοιμότητάς του!


Η γιγάντια Άσκηση Συναγερμού , αποτελεί ηχηρό μήνυμα προς τη Δύση που επιχειρεί να εντάξει κυριολεκτικά όλη την Ουκρανία στη σφαίρα επιρροής της, παρότι οι Ανατολικές περιοχές είναι Ρωσόφωνες και Ρωσόφιλες και ήδη συζητούν ήδη την απόσχισή τους.


Ιδιαίτερα η Κριμαία, όπου και σήμερα έγιναν μεγάλες διαδηλώσεις στη Συμφερόπολη για την ένωση ή όχι με τη Ρωσία, είναι η πρώτη που θα κηρύξει την Απόσχισή της και θα καλέσει σε βοήθεια-προστασία την “Αρκούδα”. Τότε ο Ρωσικός Στρατός θα επέμβει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα μελλούμενα…


http://www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου