Ετικέτες

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

“Σαρώνει” ο Χίτλερ στην Τουρκία: “ΟΙ Εβραίοι θέλουν την καταστροφή μας, παραμύθι το Ολοκαύτωμα όπως η Αρμενική γενοκτονία”!

 

 

Σαρώνει ο μαθητής στην χώρα του …δασκάλου! Τα νούμερα πραγματικά σοκάρουν και δεν αφήνουν περιθώρια για τον αμετανόητο χαρακτήρα του κεμαλικού κράτους που διατηρεί τους πολίτες σε ημιάγρια κατάσταση ώστε να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο στον πλανήτη.

Πάνω από 1,000,000 αντίτυπα του Mein Kampf (Ο αγών μου) έχουν πουληθεί στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, ενώ κάθε βιβλίο που αναφέρεται στην ζωή και το έργο του αδόλφου μοσχοπουλάει στην Τουρκία, με δεκάδες επανεκδόσεις. Φανταστείτε ότι αυτή η “βίβλος του ναζισμού” έχει εκδοθει από 13 διαφορετικούς εκδοτικούς οργανισμούς!

Άλλωστε η διαχρονική σχέση ναζισμού – τουρκισμού – φασισμού φαίνεται περίτρανα από την δήλωση του ίδιου του Χίτλερ, ο οποίος αναφερόμενος στον Κεμάλ είπε: “Ο Μουσολίνι είναι ο πρώτος μαθητής του, εγώ ο δεύτερος”!

Αλλά και οι τούρκοι μέσα από την “μελέτη” βρίσκουν την ευκαιρία να επικροτήσουν τα δικά τους εγκλήματα: “Παραμύθι το ολοκαύτωμα, όπως και η γενοκτονία των Αρμενίων”! Άποψη που επικρατεί στην συντριπτική πλειοψηφία των τούρκων, σύμφωνα με τον Τούρκο ανταποκριτή Erdal Balci.

Και είναι λογικό. Από την στιγμή που η Ευρώπη αλλά και η Ελλάδα αρνείται να θεσμοθετήσει με σκληρούς νόμους την άρνηση γενοκτονίας, θα γεννηθούν και άλλες. Αυτά που συμβαίνουν στο Κουρδιστάν και την Συρία είναι ενδεικτικά για τον τρόπο που λειτουργεί ένα κράτος δολοφόνο.

Καιρός είναι στην Ελλάδα να καταλάβουμε ότι οι υμνητές του Κεμάλ θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη σκληρότητα, όπως και οι αρνητές της ποντιακής, αρμένικης, μικρασιατικής και κυπριακής γενοκτονίας, από το να αρκούμαστε σε “μίζερες τελετές” μνήμης.

Εάν η κυρία Ρεπούση ειχε τιμωρηθεί παραδειγματικά σε ένα ευνομούμενο κράτος, το αυγό του φιδιού θα συνθλιβόταν εν τη γενέσει του. Τώρα, το επωάζουμε μέσα στα ίδια μας τα σχολεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου