Ετικέτες

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

MEGA! Έρχονται σαρωτικές αλλαγές – Ποιός αναλαμβάνει το managment


bardinogiannis_psixaris_bobolas1
Σαρωτικές αλλαγές αναμένεται να δρομολογηθούν στο ΜEGA μετά την γενική συνέλευση των μετόχων στις 26 του μηνός. Όχι στην μετοχική σύνθεση αλλά στην διοίκηση της επιχείρησης καθώς το τιμόνι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες παίρνει στα χέρια του ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος.Βαρδινογιάννης , Ψυχάρης  και Μπόμπολας  είναι αποφασισμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη φέρονται οι κατά την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Mega καθώς το  συνολικό ποσό που απαιτείται για την επιβίωση τoυ Μεγάλου Καναλιού φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Τα δεδομένα για το 2015 όπως καταγράφονται από την ίδια την επιχείρηση έχουν ως εξής: Η εταιρεία έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις αναδιάρθρωσης αναδιάρθρωσης των δανείων της  με τις τράπεζες. Ο συνολικός δανεισμός ανέρχεται στα 120 εκατ. και ο στόχος είναι να επιτευχθεί επωφελής ρύθμιση. Πονοκέφαλος για τους διοικούντες το MEGA ,αλλά και των άλλων τηλεοπτικών σταθμών ,είναι σε ποιο ύψος θα κινηθεί η διαφημιστική δαπάνη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Και όλα αυτά ενώ προβληματισμός υπάρχει για την συνεχιζόμενη πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης με κίνδυνο το κανάλι της Μεσογείων να βγει εκτός της μάχης του τηλεοπτικού ανταγωνισμού.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου