Ετικέτες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Κάντε τον Σάκη Ρουβά Πρόεδρο της Δημοκρατίας



IMG_0494-0.JPG
Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την επίθεση της ηθοποιού, Χρυσούλας Διαβάτη, στον Σάκη Ρουβά και όλους τους νεαρούς και νεαρές ηθοποιούς οι οποίοι έγιναν πασίγνωστοι στο ευρύ κοινό επειδή έχουν ωραίο κώλο και κοιλιακούς-φέτες.Η Χρυσούλα Διαβάτη κλήθηκε να λάβει τιμητική διάκριση από το θεσμό των βραβείων Κάρολος Κουν στο Μέγαρο Μουσικής. Η ίδια αποκάλεσε τον εαυτό της “γριά” -που είναι- και δήλωσε έκπληκτη από την απόφαση των διοργανωτών να τιμήσουν τον Σάκη Ρουβά με το βραβείο “Αρχαίο Δράμα” για την συμμετοχή του στις Βάκχες.
Βέβαια, δεν τον κατονόμασε, αλλά είπε μέσες-άκρες ότι ο κάθε τυχάρπαστος που έχει ωραία βυζιά και αρχαιοελληνική μύτη δηλώνει και ηθοποιός.
Καταρχάς θέλω να δηλώσω ότι δεν είδα τις Βάκχες με τον Σάκη Ρουβά στο ρόλο του Διονύσου, όμως είμαι βέβαιος ότι ο Σάκης έσκισε.


Επιπλέον θέλω να πω πως διαφωνώ πλήρως με την Χρυσούλα Διαβάτη. Κανείς ποτέ δεν μπορεί να τα βάλει ούτε με τον Σάκη Ρουβά, αλλά ούτε και με την Μελίνα Μερκούρη, λέγοντας στην ίδια εκδήλωση ότι ενώ όλοι την τιμούμε σα θεά του πολιτισμού, εκείνη κατήργησε τις άδειες ηθοποιών.
Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλουμε τα τοτέμ του ελληνικού πολιτισμού, όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Μελίνα Μερκούρη – η οποία ήταν άθλια ηθοποιός αλλά είχε ωραίο μπούστο και χοντρές άκρες στο ΠΑΣΟΚ.
Η Χρυσούλα Διαβάτη έκανε τεράστιο λάθος να αναφερθεί και στην “αστυνομία του θεάτρου” για όσους την έχουν δει ηθοποιοί. Αν κοιτάξει γύρω της θα διαπιστώσει ότι ένα κάρο άσχετοι το παίζουν κάτι σπουδαίο. Άλλοι ηθοποιοί, άλλοι τραγουδιστές, άλλοι δημοσιογράφοι κι άλλοι πρωθυπουργοί.
Συμπαραστέκομαι στον σεμνό και πανέμορφο Σάκη Ρουβά. Θέλω μάλιστα να του ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλων των φίλων του αρχαίου θεάτρου, να τον ενθαρρύνω να συνεχίσει να παίρνει βραβεία στο Μέγαρο Μουσικής, να συνεχίσει να κάνει παρέα με την Μαριάννα Βαρδονογιάννη, και να σκεφτεί ότι τις κρίσιμες αυτές ώρες που περνά η χώρα οφείλει να βγει μπροστά και να αυτοπροταθεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Θεωρώ ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι ο καταλληλότερος για να διαδεχθεί τον Κάρολο Παπούλια στον προεδρικό θώκο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ξαναενώσει όλους τους Έλληνες, κάνοντας τους να φοράνε για έναν ολόκληρο χρόνο άσπρα σακάκια και μπλουζάκια με στρας ελληνικές σημαίες.
Μόνο ένα πρόσωπο σαν τον Σάκη Ρουβά θα βγάλει τη χώρα από το σκοτάδι των μνημονίων και της ανασφάλειας.
Ψηφίστε Σάκη Ρουβά. Τον αρσενικό Μελίνα Μερκούρη. Έτσι θα πάμε μπροστά.
http://polyfimoss.wordpress.com
Εδώ το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου